POSLEDNJE FOTOGRAFIJE KRVNIKA IZ NICE: Napravljene su nekoliko sati pre masakra u KAMIONU SMRTI (FOTO)

Fotografije su pronađene u mobilnom telefonu teroriste, a pre stravičnog napada, svojim prijateljima slao je šaljive poruke

  • 3

Prošle nedelje, 31-godišnji Tunižanin Mohamed Lahuaiej Bulel je kamionom na šetalištu u Nici pokosio i ubio 84 osobe, dok je na stotine povređeno, a objavljene su i njegove poslednje fotografije nekoliko sati pre masakra.

MONSTRUM IZ NICE BIO GEJ: Policija otkrila eksplicitne poruke u njegovom telefonu!

Na fotografijma pozira u kabini svog kamiona, kojeg su mediji nakon napada prozvali "kamionom smrti".

- Mohamed Bulel je izgledao opušteno dok se pripremao za masovno ubistvo. Pored njega je bio jedan muškarac, verovatno prijatelj. Samo nekoliko sati kasnije, ubio 84 je osobe, među kojima i desetoro dece - navodi se u prilogu francuske televizije "TF1".

Fotografije su pronađene u mobilnom telefonu teroriste, a pre stravičnog napada, svojim prijateljima slao je šaljive poruke.

Printskrin: TF1 Printskrin: TF1

- Delovao je potpuno opušteno, kao da planira da ide na odmor, a ne da pobije toliko ljudi - zaključila je francuska televozija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • wild child

    19. jul 2016 | 18:06

    Nista im neverujem oko svega ovog sto se desava u svetu sve to ima neku skrivenu pozadinu a nama poturaju koje kakkve nebitne likove

  • Tutor

    19. jul 2016 | 18:39

    Da li ste uhapsili ovog drugog?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA