Marjanovići sa malom Janom snimljeni ispred kuće mladića koji je hapšen na JELENINOM GROBU! (FOTO) (VIDEO)

Posle nekog vremena Zoran Marjanović, muž ubijene Jelene, izašao je iz zgrade, stavio nešto u gepek i odvezao se u nepoznatom pravcu

  • 9

Porodični automobil Marjanovića viđen je juče posle 18 časova u Svetogorskoj ulici, parkiran tačno preko puta ulaza zgrade u kojoj živi Nikola Marijoković, koji je priveden na četrdesetodnevnom pomenu brutalno ubijene Jelene Marjanović, za čijim se ubicom i dalje traga.

RADI KAO MESAR I OBOŽAVA PEVAČICE NARODNE MUZIKE: Sve o mladiću uhapšenom na JELENINOM GROBU! (FOTO) (VIDEO)

Automobil marke "mercedes", na kom su bila uključena sva četiri svetla, bio je parkiran na ulici, a na zadnjem sedištu bili su Vladimir Marjanović, svekar monstruozno ubijene Jelene Marjanović, i njegova unuka Jana, pevačicina ćerka.

Pogledajte video-snimak hapšenja na grobu Jelene Marjanović! (VIDEO)

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Posle nekog vremena Zoran Marjanović, muž ubijene Jelene, izašao je iz zgrade, stavio nešto u gepek i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Podsetimo, inspektori su došli u civilu na groblje, razgovarali sa Marijokovićem, a onda je on bez opiranja otišao sa njima u policijsku stanicu na ispitivanje.

Evo šta nam je rekao uhapšeni mladić na Jeleninom grobu TRENUTAK pre dolaska policije!

Ekipa Telegrafa odmah po hapšenju, prišla je mužu ubijene pevačice Jelene, Zoranu Marjanoviću, koji je rekao da je muškarac koji je uhapšen i koji se na pomenu pojavio u dresu Mihajlovića nepoznat porodici.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Njega niko od nas ga ne poznaje. On se predstavlja kao Jelenin prijatelj, a ja sam sa njom od njene 17. godine i nikad ga nisam video. Ostavio je sinoć na grobu neke šoljice, i cigaretu pa je zvao Zoricu, Jeleninu majku na fiksni telefon – rekao je tada Marjanović, i dodao da bi policija trebalo da ga ispita.

Muž ubijene Jelene otkrio šta je UHAPŠENI MLADIĆ ostavio sinoć na GROBU njegove žene!

Pogledajte snimak sa lica mesta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dado-?

    20. jul 2016 | 20:58

    To "nesto" mora da je ovaj mladic, kojega je odveo na neku mracnu, tajnu lokaciju dje ce mu telepatski isprat mozak od ostataka grand uticaja i iskustva. Treba pratit njegov styling, kad ga vrati. Ako ima death metal look, to je to... Ovo je vise nego sumnjiva situacija, jer sva cetiri se ne pale svaki dan. Pratite ovo...

  • Duki

    21. jul 2016 | 00:54

    Sta Zoran trazi kod Nikole, kad je rekao da ga ne poznaje ??? Mutan je. To

  • топлистанадреалиста

    20. jul 2016 | 19:45

    Golf 2? U sred evrope? Ma nije moguce, ovo je zamijenjeno sa regionom!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA