Sahranila je sina pre pet godina, a onda je saznala JEZIVU ISTINU!

Stejsi je bila u šoku kada su joj pre pet godina rekli da joj je beba mrtva i da će odmah posle porođaja biti sahranjena. Ova vest ju je uništila emotivno i psihički, međutim, onda je pre nekoliko nedelja usledilo još šokantnije saznanje

  • 1

Stejsi Lamb (31) iz Glazgova u Škotskoj imala je tu nesreću da joj u 20 nedelji trudnoće beba umre u utrobi, te je jedino rešenje bilo da je porode, a mališana sahrane. Lekari su joj rekli da je nosila dečaka, kojeg je planirala da nazove Danijel, pa je njegovo ime istetovirala na ruci kao uspomenu. Nakon pet godina, doktori su joj saopštili da je sahranjena beba zapravo devojčica!

USVOJIO 100 DECE: Majke su htele da abortiraju, ali ih je OVAJ HEROJ sprečio u tome! (FOTO)

Ona je bila u šoku kada su joj pre pet godina rekli da joj je beba mrtva i da će odmah posle porođaja biti sahranjena. Vest ju je uništila emotivno i psihički, ali je želela da njen dečak ostane duboko urezan u njeno sećanje, pa mu je namenila jednu tetovažu na ruci.

Sve ove godine je živela u ubeđenju da je rodila mrtvog dečaka, a onda je pre nekoliko nedelja tražila da vidi papire iz bolnice. Tamo je pročitala da je ona zapravo rodila DEVOJČICU!

- Uzela sam papire i videla sam da piše "fetus devojčice". Bila sam u šoku. Nije mi bilo jasno šta da radim, da li da menjam nadgrobni spomenik ili da platim da naprave još jedan... - rekla je Stejsi.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    21. jul 2016 | 14:23

    Kakva glupost! Pomislio sam da je sahranila tuđe dijete, a da je njeno živo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA