LICE SA POTERNICE: Uhapšen Nišlija osumnjičen za ubistvo u pokušaju!

Posle svađe, kako se sumnja, M. I. je potegao nož i ubo ga tri puta

  • 0

Na granici sa Crnom Gorom  uhapšen je  Nišlija M. I. (25) osumnjičen za ubistvo u pokušaju Lišne slobode po poternici niške policije.

SRPSKI HOROR: Najavio UBISTVO NA FEJSU, koje su svi lajkovali, pa napravio KRVAVI PIR u kafiću! (FOTO)

Tereti se da je 5. jula nožem ranio Nikolu J. (32) u naselju Durlan u Nišu  Nišlija M. I. (25), osumnjičen za krivično delo ubistvo u pokušaju, pronađen je i uhapšen na graničnom prelazu sa Crnom Gorom. Slobode je lišen po poternici Policijske uprave u Nišu, raspisane posle krvavog obračuna 5. jula, u Knjaževačkoj ulici u niškom naselju Durlan. Tada je teško povređen Nikola J. (32), koga je napala grupa mladića.

Posle svađe, kako se sumnja, M. I. je potegao nož i ubo ga tri puta. Momak je zadobio teške telesne povrede u vidu ubodne rane u desnu stranu grudnog koša, uboda u dijafragmu a presečena mu je i jedna arterija. Bio je zbrinut na Klinici za grudnu hirurgiju Kliničkog centra u Nišu, gde je operisan zbog presecanja dijafragme.

Nakon operativnog zahvata, njegovo stanje je bilo stabilno. Potparol Višeg javnog tužilaštva Vladimir Stanojević potvrdio je da je napad okvalifikovan kao pokušaj ubistva. A posle hapšenja na graničnom prelazu sa Crnom Gorom, na predlog VJT, sudija za prethodni postupak odredio je osumnjičenom M. I. pritvor do 30 dana.

- Ispitujemo motiv sukoba, odnosnio da li su se mladići koji su se sukobili uopšte poznavali – kaže naš izvor iz istrage.

- Utvrđujemo i ko je sve još učestovao u ovom obračunu. Kako saznajemo, posle krvavog sukoba M. I. je prebegao u Crnu Goru. Juče je odlučio da se vrati u Niš ali ga je na graničnom prelazu dočekala policijska poternica.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA