GRCI RASKRINKALI ERDOGANA: Pratili smo njegov avion na radaru i evo šta smo saznali

Erdogan je u jednom od intervjua rekao da je izbegao smrt za dlaku jer su ga pratili vojni lovci F-16, koje su kontrolirali pučisti, što se ispostavilo kao neistina

  • 4

Grčko ratno vazduhoplovstvo tvrdi da turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana ni u jednom jedinom trenutku nisu gonili vojni avioni za vreme državnog udara, kako je on izjavio u nekoliko intervjua nakon puča.

OTKRIVENA TAJNA: Erdogana spasao Putin!

Erdogan je u jednom od intervjua rekao da je izbegao smrt za dlaku jer su ga pratili vojni lovci F-16 koje su kontrolirali pučisti.

- Grčki radari sve vreme su pratili let predsedničkog aviona u kojem se nalazio Erdogan, sve do sletanja u Istanbul - prenosi grčka SKAI tvrdnje iz grčkog vazduhoplovstva.

Prema njihovim tvrdnjama, Erdogan ni u jednom trenutku nije bio životno ugrožen niti su ga pratili turski presretači.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nenad ns

    22. jul 2016 | 22:54

    Ma to je on organizovao,vidis da ce sve pobiti I smeniti I cista drzava bez protivnika

  • Selma Anadolka

    23. jul 2016 | 00:38

    Ne znam, cela ova situacija oko državnog udara je još uvek konfuzna i nejasna da bi se mogao izvući neki zaključak. Informacije su protivurečne. Prema jednima je Erdogan sve sam inscenirao, prema drugima u sve su umešani prsti SAD, prema trećima puč su pokušali izvesti islamisti... Prava istina se još ne zna, jedino što je izvesno to je da je Erdogan, inače i sam kontradiktorna ličnost, iz svega izašao trenutno politički jači nego ikad na unutrašnjem planu.

  • Feki

    24. jul 2016 | 21:21

    Erdogan braneći Tursku ujedno brani i dobar deo Evrope i celog Balkana Jer kada bi pala Turska ko Sirija i Irak i itd.ekstremisti bi napravili pravi haos na balkanu a možda i Evropi. Države Balkana su toliko slabe i dezorjentisane da bi konflikt sličan Tuskom preživele samo u snu. Ne zanosite se, Erdogan ujedno brani i Balkan od ekstremizma jer je tampon zona sa istolom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA