ZAPLENJENO VOZILO PUNO CIGARETA: Vrednost robe 850.000 dinara

Policijski službenici su na državnom putu Raška – Kraljevo u mestu Vlasovo u automobilu marke "volksvagen pasat" pronašli su 5.500 paklica cigareta marke "monus" bez akciznih markica

  • 1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu, zaplenili su preko pet hiljada paklica cigareta u vrednosti od oko 850.000 dinara i presekli još jedan lanac trgovine akciznom robom.

ZAPLENJEN ŠLEPER PUN CIGARETA: Švercovana roba vredna 40 miliona dinara (FOTO) (VIDEO)

Policijski službenici su na državnom putu Raška – Kraljevo u mestu Vlasovo, prilikom kontrole putničkog motornog vozila marke "volksvagen pasat", kojim je upravljao 46-godišnji vozač sa područja Gornjeg Milanovca, u prtljažniku, pronašli 5.500 paklica cigareta marke "monus" bez akciznih markica.

Srpski carinici sprečili ŠVERC 20.000 cigareta u putničkom autobusu! (FOTO)

Osumnjičeni vozač je po nalogu osnovnog javnog tužioca u Raški saslušan, i protiv njega će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina.

Ovako izgleda kada srpska policija zapleni - 73.000 KUTIJA CIGARETA vrednih 150.000 evra!

FOTO: MUP Srbije FOTO: MUP Srbije

Cigarete i vozilo su, uz potvrdu, privremeno oduzeli pripadnici Poreske policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rajko

    25. jul 2016 | 01:04

    Pa sta je tu lose,covek je kupio sebi cigarete,sta ce kad ima losu naviku,treba da ostavi cigarete,jer su stetne po zdravlje,to verovatno on nezna zato je toliko kupio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA