≫ 

LICE UBICE: Ovo je IZBEGLICA iz Sirije koji je MAČETOM napao prolaznike u Nemačkoj (FOTO)

Sirijski izbeglica sa mačetom uhapšen je u nemačkom gradu Rojtlingen nakon što je danas ubio jednu ženu i ranio još dve osobe

  • 9

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija muškarca, kako se ispostavilo sirijske izbeglice, koji je u nemačkom mestu Rojtenlingen kod Štutgarta nožem napao prolaznike i ubio jednu ženu, a povredio dva muškarca.

POMAHNITALNI MUŠKARAC NOŽEM NAPADA LJUDE PO CENTRU GRADA: Ubijena jedna osoba u Nemačkoj!

Kako prenosi Bild, muškarac je usmrtio ženu mačetom. Policija je savladala napadača i uhapsila ga, saopštio je portparol policije.

Kako javlja Bild, muškarac je žrtve napao u blizini trgovine u kojoj se prodaje kebab. Izvadio je mačetu i počeo da maše prema ljudima.

Ženu je ubio, a zasad nije poznato koliko su teške povrede dve osobe koje je povredio mačetom.

Prema najnovijim informacijama, uhapšeni je tražilac azila iz Sirije, navela je policija i istakla da je napadač sa mačetom, očigledno, delovao sam.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailovic

    24. jul 2016 | 20:12

    Nije cudno, moze biti sve gore jet je zivot sve gori obicnim ljudima zahvaljujuci Americi i EU koji su unistavale ekonomije mnogih zemalja proizvodeci haose i ratove ,korist ima enormno bogata manjina koja financira vlade USA i neke iz EU da bi im omogucili da budu jos bogatiji...

  • sever

    25. jul 2016 | 01:10

    A je li i ovaj imao nesrecno detinjsvo!? I uopste nije muslimanski terorista? Sikanirali ga u skoli jel da ? Psihopata jel? MA KAD BI SE ZEZALI ! ! Tu pricu ste izmislili za ovog iz Minhena a sta cete dalje? Bice jos kukala vam majka! Zahvalite se frau Merkel!

  • Nemanja

    24. jul 2016 | 21:59

    Ovog je trebalo po kratkom postupku...i gotovo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA