≫ 

PETAR JE PRVI DEČKO MELANIJE TRAMP: Otkrio je šta joj je jedan Siniša uradio s telom! (FOTO)

Prvi dečko Melanije Tramp bio je Petar Butoln, nekadašnji novinar i portparol u kabinetu vlade Janeza Drnovšeka i Antuna Ropa

  • 15

Na eBay-u je pre nekoliko dana osvanuo neobičan oglas u kojem poznati slovenski preduzetnik, Peter Butoln, nekadašnji novinar i portparol u kabinetu vlade Janeza Drnovšeka i Antuna Ropa, prodaje motor marke Vespa koja je poznata po tome što je 1987. godine po Ljubljani i Sloveniji vozila Melaniju Knavs, danas poznatu kao Melanija Tramp.

AMERIKANCI ZBOG TRAMPOVE ŽENE ZAMRZELI BALKANCE: Razlog je prilično bizaran!

- Prodajem italijanski motor, Vespu Piaggio PX 200 E, 1984. godište, metalik plave boje. Prvi sam vlasnik, motor je uskladišten, savršeno očuvan, neoštećen s originalnom bojom. Svi delovi su originalni kao i kožna sedišta. Vespa je poznata po tome što je 1987. po Ljubljani i Sloveniji vozila slavnu slovensku manekenku Melaniju Knavs, a danas Melaniju Tramp, suprugu republikanskog kandidata za predsednika SAD Donalda Trumpa - piše u oglasu.

Prihod od prodaje, stoji dalje u oglasu, ići će u Sloveniju, u humanitarne svrhe za siromašnu decu bez roditelja, a početna cena za aukciju je 9.900 dolara.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Da, to je moja vespa i dok smo Melanija i ja bili zajedno, vozili smo se njome zajedno po Ljubljani i na more do Portoroža. Bio sam joj prvi dečko, ali nije dugo trajalo, jer sam ja morao u vojsku na služenje vojnog roka, a ona je potpisala ugovor s jednom modnom agencijom iz Milana. Međutim, to leto 1987. bilo nam je poprilično zabavno - tvrdi Butoln.

Petar Butoln samo je još jedan od dokaza da se u Sloveniji još nije stišala jagma za njihovom Melanijom Knavs, devojčicom iz Sevnice koja će, ako Donald Tramp pobedi na izborima u novembru, postati prva dama SAD.

Melanija Tramp, Donald Tramp

- Mi smo bili u vezi tri meseca. Završila je škola i leto je bilo pred nama. U to vreme cela ekipa se okupljala na Tromostovlju u Ljubljani. I Melanija je došla sa svojom ekipom. Ja sam išao u gimnaziju, a ona je bila u srednjoj školi za dizajn. Ja sam imao 18 i po, a ona 17 godina. Ljubljana je mala, svi smo se znali, i naravno da odmah zapaziš novo lice u društvu. Bila je lepa, bila je vitka, ja sam malo popio i napravio sam prvi korak. Tako je krenulo. Došao bih po nju u stan. Bio je to mali stan, jednosoban. Ona je tamo živela sa sestrom Ines, koja je bila četiri godine starija. Prvo su živele s ocem u iznajmljenom stanu, a onda im je otac kupio stan. Ona je dva puta bila u mom stanu. Bilo nam je lepo, onako mladenački. Ona nije volela duge izlaske, nije pila alkohol, kao druge devojke. Želela je da bude odmorna na snimanjima. Naše druženje prekinula je vojska koju sam služio u Jastrebarskom. Od onda se nismo čuli - priča Butoln.

Printskrin: Youtube/MSNBC Printskrin: Youtube/MSNBC

Nakon izlaska iz vojske Peter je pokušao da pronađe Melaniju, ali do nje nije uspeo da dođe. Butoln je takođe siguran da je Melanija mogla da napravi mnogo veću manekensku karijeru, posebno nakon što je posetila hrvatskog hirurga Sinišu Glumičića.

- Tada je ona počela da izgleda kao prava žena. Kao model je mogla mnogo više da napravi, ali je odabrala zlatni kavez. Njoj ništa ne nedostaje, ali slobode nema. Onaj njen osmeh, pa i ovo plagiranje govora, samo je dokaz da ona više ni o čemu ne odlučuje. Ali, tako je odabrala - ističe  Butoln.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    25. jul 2016 | 17:04

    Svaki muskarac koji se ovako javno hvali nakon sto je bio s nekom zenom i prosipa jos i neke intimne detalje, pokazuje samo da je emotivno nezreli ljigavac, i da nije pravo musko. A on nju jos i pomalo blati, sto dodatno pokazuje njegovu frustraciju radi sopstvenog promasaja.

  • marija

    25. jul 2016 | 15:44

    Ona je prelepa a on uzas

  • xxx

    25. jul 2016 | 16:07

    ............ooooooooooooooooo...ma nemojte............petar.......bas ste ,,zabrinuli,,trampa da je valjao ne bi bio bivsi,, treba pitati gospodju tramp da li ga se uopste seca...da sam na njegovo mesto ne bi rizikovala.,,aqli ko zna zbog lepih manira da ne povredi necije snove. mozda se i potrudi-----

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA