≫ 

Otkrivamo vam trik koji naftne kompanije ne bi volele da znate! (VIDEO)

Grant veruje da njegov novi sistem štedi mnogo goriva

  • 2

Da li išta više iritira nego kada morate da izdvojite novac za gorivo za kola? Ali ako ste dovoljno pametni, možete i da uštedite na benzinu. A, ako je verovati savetu ovog momka, možete mnogo da uštedite. Bloger Grant kaže da je njegov kamion "rupa bez dna" kada je gorivo u pitanju, pa kada je shvatio da troši nešto manje od četiri litra na skoro 22 kilometra, znao je da mora da pronađe način da smanji troškove.

On smatra da je pronašao rešenje sa kojim ima 56 odsto više kilometara, a štedi i oko 56 odsto u novcu. U principu, ono što je on uradio je da je pretvorio vozilo u "vodeni hibrid" koristeći destilovanu vodu i kafenu kašičicu sode bikarbone.

Kad "zagolica" vodu sa 12 volti struje, Grant tvrdi da razdvajanjem vodonika i kiseonika dobija bolju potrošnju. Ranije je imao 30 procenata potrošnje  što je značilo da je 70 odsto goriva izlazilo kroz auspuh. Grant veruje da njegov novi sistem rezultira najboljom potrošnjom i da štedi mnogo više.

UŠTEDITE NA GORIVU: Top 10 SAVETA koje su stručnjaci KRILI od vas!

On tvrdi da je ovo trik za koji naftne kompanije ne žele da korisnici saznaju. Ali, sada znamo.

Pogledajte Grantov vlog:

(Telegraf.rs / Izvor: theladbible.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    25. jul 2016 | 22:44

    HHO generatori se odavno ugradjuju u automobile u Srbiji

  • Ja

    25. jul 2016 | 23:42

    To radi, ali na vozilima bez lamda sonde i kompjutera. Nova vozila cesto trose vise. Jer lamda sonda salje informaciju da je smesa siromasna i produzava brizbanje goriva i bla bla ....... uglavnom ćorak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA