≫ 

DEVOJČICE KOJE JE UBILA MUNJA živele su u Švajcarskoj, u SRBIJU SU DOŠLE NA LETNJI ODMOR!

Iz opštinske uprave Aleksandrovac, za Telegraf su rekli da su devojčice živele u Švajcarskoj, a da su u Aleksandrovac došle na letnji odmor

  • 1

Dve devojčice koje je juče oko 17:30 časova direktno udarila munja dok su šetale trotoarom u jednoj od centralnih aleksandrovačkih ulica, došle su u iz Švajcarske u Aleksandrovac na odmor, saznaje Telegraf.

TRAGEDIJA U ALEKSANDROVCU: Grom ubio devojčicu (15)

GROM UBIO I DRUGU DEVOJČICU: Preminula i Ivana iz Aleksandrovca, nezapamćena tragedija!

Iz opštinske uprave Aleksandrovac, za Telegraf su rekli da su devojčice živele u Švajcarskoj, a da su u Aleksandrovac došle na letnji odmor.

- Anđela Bačević i Ivana Ivanović juče su nastradale od udara munje. Anđela će biti sahranjena u Aleksandrovcu, a Ivana, koja je i rođena u Švajcarskoj, gde je živela celog života najverovatnije će biti sahranjena u toj zemlji. Njena porodica sada radi na tome da se njeno telo prebaci u Švajcarsku - rekli su iz opštine Aleksandrovac.

Foto-ilustracija: sxc.hu/lusi2,pixabay.com Foto-ilustracija: sxc.hu/lusi2,pixabay.com

Anđela je preminula na licu mesta, dok je Ivana u komi prebačena u kruševačku bolnicu. Lekari na internom odeljenju više od sat i po vremena pokušavali su da je reanimiraju, ali nisu uspeli. Prema nezvaničnim informacijama, Ivana je preminula nešto posle 20.30 sati.

U toku je istraga o tome da li su devojčice koristile mobilni telefon u trenutku nesreće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA