ISLAMISTI PALE SRPSKU ZASTAVU U BOSNI I PUCAJU U IME ALAHA: Jeziv snimak šokirao internet (VIDEO)

Za sada nije poznato kada je i gde snimak nastao, ali se pretpostavlja da je to negde u BiH, o čemu svedoči i pesma koja se čuje u pozadini, "Tigrovi Bosne"

  • 72

Na internetu se pojavio video-snimak maskiranih islamista iz BiH koji pale srpsku zastavu, a iza kojih se nalaze zastave sa arapskim pismom i Armije BiH.

OVAKO ISLAMISTI VRBUJU HRIŠĆANE DA POSTANU MUSLIMANI! Opasnim metodama se služe!

Za sada nije poznato kada je i gde snimak nastao, ali se pretpostavlja da je to negde u BiH, o čemu svedoči i pesma koja se čuje u pozadini, "Tigrovi Bosne".

Tigrovi Bosne sebe smatraju Alahovom vojskom i bore se za islam. Oni su takođe poručili da se nikoga ne boje i da će se boriti sve do zadnjeg i da se smrti ne plaše.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muhamed - Zenica

    26. jul 2016 | 14:54

    Zahvaljujuci arapskim "humanirnim" donacijama, ovakvih je puna Bosna, a i cijeli nas region ! Dakle,prave ovakve snimke i postavljaju po internetu, a gazda nam Amerikanac sve zna, gleda i suti. Pitanje je samo kakav je dogovor pao izmedju S. Arabije i Amerike, i po kojoj ce cijeni naftu kupovati i pordavati. Ja jos nisam cuo da neke od pomenutih donacija idu obicnim ljudima da poprave kuce, koje su jos od rata srusene,ali zato sam vidio brojne selefijske dzamije izgradjene sirom BiH. Isto tako, vise uopste nije tajna odakle Vehabije dobijaju lovu.

  • RS

    26. jul 2016 | 14:02

    Hahahahahahahaha a mi cemo samo stojat i cekat da pucaju na nas...

  • Veki

    26. jul 2016 | 14:07

    Saseci u korenu šta se čeka nešto gore nedaj bože

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA