SKANDALOZNO: Knjiga o Noletu poziva decu na klađenje!

U knjizi dečje poezije "Kad porastem biću Nole", koja se distribuira u osnovnim školama, nalazi se i pesma kojom se deca posredno pozivaju da se kockaju

  • 0

U knjizi dečje poezije "Kad porastem biću Nole" autora Blagoja Bakovića, koja se već uveliko distribuira u osnovnim školama, nalazi se i pesma koja posredno poziva decu na klađenje!

Naime, pesmica "Ja se kladim na Noleta" je naišla na osudu roditelja koji opravdano smatraju da nije primereno pominjati klađenje u knjizi za decu i to koristeći lik i delo poznatog srpskog tenisera.

U međuvremenu se saopštenjem oglasio i PR tim srpskog tenisera navodeći da je prodaja i distribucija knjige urađena bez ikakve saglasnosti Novaka Đokovića.

Telegraf.rs prenosi neke od komentara ogorčenih roditelja sa Fejsbuka:

- Jednostavno nemam komentar! Pročitajte pesmicu. Inače kako sam videla, knjigu su u školi podelili deci drugog razreda osnovne.

- Kako je ovo uopšte ušlo u škole i sa čijim odobrenjem??? Potpuno je skandalozno manipulisati decom i zloupotrebljavati Novaka na ovaj način!

- Aj što ima kretena koji pokušavaju da se okoriste o Noleta, ali da u školi ovo dozvole je stvarno strašno...

- ŠOK!!! Kada vam dete ima devet godina i ide u drugi razred i donese knjigu kući koju su mu velikodušno dali da ponese, a sutradan da donese pare za nju, vi je kao roditelj otvorite i malo prelistate... Uradih tako i šta me dočeka...? Ne bih komentarisala ništa i ovo je sasvim dovoljno, a radiju 021 i slušaocima ostavljam to zadovoljstvo."

(B.T.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA