≫ 

SIN SANDE RAŠKOVIĆ IVIĆ ZAPALIO BALKAN: Dalmaciju usred Hrvatske nazvao ZAPADNOM SRPSKOM POKRAJINOM! (FOTO)

"Poslednji dan u zapadnim srpskim pokrajinama" - napisao je ispod fotografije Splita Jovan, sin Sande Rašković Ivić

  • 65

Jovan Ivić (24), sin predsednice DSS Sande Rašković Ivić, letuje u Hrvatskoj, a na svom Fejsbuk profilu napisao je status u kom poručuje da je Dalmacija zapadna srpska pokrajina i da će Srbi sledeći put udariti Hrvatsku još žešće nego u ratu devedesetih. 

On je sa devojkom bio u Primoštenu i vili svog pokojnog dede, a uz sliku Splita kao opis dodao je: "Poslednji dan u zapadnim srpskim pokrajinama." Ivić je nakon pisanja Jutarnjeg lista svoje statuse obrisao, a njegova majka je za Informer rekla da je sve bila šala.

-  Radilo se o šali na privatnom Fejsbuk profilu, koja je podigla nepotrebnu tenziju. Niko ne misli da je Split Srbija, niti bi ratovao. To nije hteo moj otac, neću ni ja niti jedno od moje dece.

Predsednik opštine Primošten reagovao je zbog Ivićevih napisa na društvenoj mreži, te je rekao da se radi o drskim provokacijama.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Taj mladić svojim velikosrpskim istupima vređa Hrvatsku i pljuje po žrtvama Domovinskog rata - zaključio je predsednik opštine Stipe Petrina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA