≫ 

NEVIĐEN HOROR KOD ĆUPRIJE: Automobil direktno udario u konjsku zapregu, povređeno 15 osoba, STRADALA I DECA!

- Hospitalizovali smo pacijente od dece starosti godinu i po do starih ljudi. Lica imaju prelome ekstremiteta, lomove noseva, potrese mozgova, ali nisu životno ugroženi. Oni su zbrinuti na odeljenjima ortopedije, hirurgije, masksilofacijalne hirurgije i neurohirugije - kaže dr Gajić

  • 9

U teškoj saobraćajnoj nesreći koje se dogodila sinoć na putu Ćuprija-Paraćin oko 21 čas povređeno je najmanje 15 osoba. U nesreći su učestvovala dva putnička vozila i konjska zaprega sa dva konja, kao i autobus na lokalnoj liniji Paraćin-Ćuprija-Jagodina.

ODAKLE KONJ NA MOSTU NA ADI? Žestok udes, kolaps u saobraćaju, jedna osoba teško povređena! (FOTO) (VIDEO)

Direktor Opšte bolnice u Ćupriji dr Slobodan Gajić kaže da su svi povređeni u ovom sudaru stabilno i da niko nije životno ugrožen.

- Hospitalizovali smo pacijente od dece starosti godinu i po do starih ljudi. Lica imaju prelome ekstremiteta, lomove noseva, potrese mozgova, ali nisu životno ugroženi. Oni su zbrinuti na odeljenjima ortopedije, hirurgije, masksilofacijalne hirurgije i neurohirugije - kaže dr Gajić.

JEZIVA NESREĆA KOD DOMA ZDRAVLJA: Sudar je bio toliko jak da je prolaznike ostavio u ŠOKU! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Do nesreće je došlo kada je jedno od vozila je u pokušaju preticanja naletelo na zaprežno vozilo u kome su bila i deca. U tom momentu tu se nalazilo i drugo vozilo i autobus na lokalnoj liniji. Oba konja su nastradala na licu mesta, jer je automobil udario direktno u njih.

Saobraćaj je bio u prekidu i preusmeravan je na auto-put Ćuprija-Paraćin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N.

    28. jul 2016 | 09:14

    Do kada će se u Srbiji voziti konjske zaprege, traktori, freze i neka sklepana vozila, po gradovima, u Beogradu...pogotovu po mraku, neosvetljeni? Zašto tu nema policije, već samo sede po ćoškovima i jure za pojas.

  • Darko

    28. jul 2016 | 09:45

    Pa mora da nastradaju kad su nasi indijanci traktoristi i vi sa zapreznim vozilima vozite neosvetljeni. Jebo bi vam svima mater sto vozite neosvetljeni. Koliko je momaka samo izginulo sto je udarilo u neosvetljenu prikolicu ili traktor..

  • mile

    28. jul 2016 | 10:08

    Zali boze konje,oni nista nisu krivi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA