≫ 

HOROR U LESKOVCU: Zaključao se u stanu, polio benzinom i preti da će se zapaliti

On je stan kupio od vlasnika koji je imao dug za sudske troškove od oko 800.000 dinara. Greška je što Arsić stan nije uknjižio na svoje ime, iako je potpisan kupoprodajni ugovor i računi stižu na njegovo ime

  • 5

Dragan Arsić iz Leskovca polio se benzinom i preti da će se zapaliti jer su sudski izvršitelji došli da ga isele iz stana.

HOROR U VRANJU: Slađan S. zapalio majku i GLEDAO JE KAKO GORi zato što mu nije dala da se ubije!

Zaključao se u stanu u Zlatiborskoj ulici i ne dozvoljava privatnim izvršiteljima da ga isele iz stana koji je legalno kupio prošle godine, prenose Južne vesti.

Na licu mesta su policajci i vatrogasci, a veliki broj komšija okupljen je oko ovog čoveka kog podržavaju.

On je stan kupio od vlasnika koji je imao dug za sudske troškove od oko 800.000 dinara. Greška je što Arsić stan nije uknjižio na svoje ime, iako je potpisan kupoprodajni ugovor i računi stižu na njegovo ime.

- Privatni izvršitelji su ovaj stan prodali još 3. jula na aukciji, zbog duga. Nas su o tome obavestili tek 26. jula. Nismo imali pojma da su nam prodali stan za koji imamo sve uredne papire overene kod notara – kaže Arsićeva žena.

Privatni izvršitelji nisu mogli da nađu bivšeg vlasnika stana, ali jedini papir do koga su, kako kažu, došli je iz katastra da se stan još vodi na njegovo ime.

Aleksandra Antić, privatna izvršiteljka, "naložila je policiji da zabrane novinarima da snimaju".

Nakon dva sata drame, izvršitelji su odložili iseljenje i rekli da je najbolje sačekati sedam dana do povratka sudije u ovom postupku sa odmora pošto je Arsićev advokat u međuvremenu podneo zahtev za uknjiženje stana u katastar i priložio ga sudu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    29. jul 2016 | 12:21

    Kako je sud mogao da prodaje stan bez provere na koju nas gradjane toliko upozoravaju. Kad mi pogresimo dodju izvrsitelji da otimaju , a eto sad i kad oni pogrese opet otimaju, i tako ce da bude dokle god mi cutimo i trpimo.

  • N.N.

    30. jul 2016 | 09:29

    Neke stvari mogu da se dešavaju samo u Srbiji. Kupiš stan, sve proveriš, i nadrljaš. Do 2011.god nije ni postojao katastar stanova. Sada je problem što se čovek nije uknjižio. Da se uknjižio, našli bi drugi izgovor da mu otimaju stan. Ovo je užasno nesigurna zemlja, a očekuju strana ulaganja u većoj meri. Stranci ulažu samo tamo gde postoje jasni zakoni koji se i primenjuju. Baš mi je žao čoveka.

  • Riba i pomfrit

    3. avgust 2016 | 18:59

    Pozdrav iz Kanade, ovde toga nema dodjite svi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA