ŽESTOKA TUČA U POLICIJSKOJ STANICI U PROKUPLJU: Sudarili se, pa se pobili, jedan čovek teško povređen

Protiv Đ. G. podneta krivična prijava jer je izvršio krivično delo nanošenja teških telesnih povreda i određen mu je pritvor do 30 dana

  • 2

U policijskoj stanici u Prokuplju jedna osoba je teško povređena kada je došlo do tuče među dvojicom muškaraca koji su se sudarili.

Prema nezvaničnim infotmacijama, posle verbalnog sukoba usledio je tuča u kojoj je K. P. (41) zadobio teške telesne povrede u vidu izbijenog zuba i preloma nosa kada je u policijskoj stanici zajedno sa drugim učesnikom u saobraćajci Đ. G. doveden da da izjavu. saznaje Alo.

Do incidenta je došlo pred policijacima i prema zapanjenim ljudima koji su u hodniku čekali svoj red.

PALA KRV NA BEOGRADSKOM ASFALTU: Žestoka tuča i ubadanje noževima na Voždovcu (FOTO)

Protiv Đ. G. podneta krivična prijava jer je izvršio krivično delo nanošenja teških telesnih povreda i određen mu je pritvor do 30 dana.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

– Tužilaštvu je prijavljeno da je Đ. G. u hodniku prokupačke policije zadao više udaraca oštećenom, inače vozaču autobuskog prevoznika „Niš – ekspres“. Pri tom, oštećeni je zadobio više telesnih povreda, od kojih su dve teške. Tužilaštvo je pokrenulo postupak koji će itkriti sve detalje vezano za ovaj nesvakidašnji incident u policijskoj stanici – rečeno je u Tužilaštvu.

Pretučeni K. P. prevezen je najpre u Hitnu službu Doma zdravlja u Prokuplju, a odatle na Odeljenje urgentne medicine bolnice „dr Aleksa Savić“ u ovom gradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • How

    29. jul 2016 | 16:11

    Trebalo je njega malo pendrekom po labrnji, pa da budu egal!

  • Zombilend

    31. jul 2016 | 21:36

    A policija ništa, strašno, dobio batine u policijskoj stanici, e moja policijo ne štitiš građane ni u svojoj kući...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA