POLICIJA UHVATILA KRVNIKA SA VOŽDOVCA: Rasvetljen napad u piceriji u Vojvode Stepe!

Dvadesetdvogodišnji muškarac se tereti da je juče, u 13,45 sati, u jednoj piceriji u Ulici vojvode Stepe, mladiću (24) nožem naneo više ubodnih rana u predelu leve i desne natkolenice, nanevši mu lake telesne povrede

  • 4

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu su intenzivnim operativnim radom, za nekoliko sati od napada na jednog mladića na Voždovcu, uhapsili osobu koja se sumnjiči za izvršenje ovog krivičnog dela.

Dvadesetdvogodišnji muškarac se tereti da je juče, u 13,45 sati, u jednoj piceriji u Ulici vojvode Stepe, mladiću (24) nožem naneo više ubodnih rana u predelu leve i desne natkolenice, nanevši mu lake telesne povrede.

Uz krivičnu prijavu, osumnjičeni je sproveden nadležnom tužilaštvu na dalju nadležnost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    29. jul 2016 | 15:35

    Ne razumem kako ubadanje nozem moze da bude laka telesna povreda,pogotovo kad pogledate koliko je momak iskrvario!A udarac u glavu pesnicom je nanosenje teskih telesnih povreda,kuku.Ili to mozda zavisi nad kim je pocinjeno deli ili ko ga je pocinio?

  • Milan KG

    29. jul 2016 | 14:51

    IZBIJENI zub pesnicom se karakteriše kao teža telesna povreda. Nije mi jasno kako nekoliko uboda nožem, gde god, mogu biti lakša tel. povreda.

  • Vlada

    29. jul 2016 | 14:36

    Nadkolenice? Pa jel ga je ovaj gazio i sutirao ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA