ZAVRŠENA AKCIJA POLICIJE: Demontirana bomba ispod "renoa" u Gospodara Vučića! (FOTO)

Vlasnik automobila prijavio slučaj policiji, koja je ulicu blokirala oko 17 sati. Akcija demontiranja završena je dva sata kasnije, kada je ponovo normalizovan saobraćaj

  • 2

Kontradiverziona jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova deaktivirala je, nešto posle 19 sati, ekspolozivnu napravu koja je dva sata ranije pronađena ispod automobila marke "reno megan", sive boje, koji je bio parkiran u Ulici gospodara Vučića u Beogradu.

Kako nezvanično saznajemo, vlasnik automobila je crnogorski državljanin Radomir B, koji je u medijima povezivan sa pojedinim pripadnicima kriminalnog miljea.

Policija je ulicu blokirala oko 17 sati, a nešto kasnije stigla je i kontradiverziona jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova, koja je uspešno završila akciju demontiranja bombe. Automobil je, zatim, vozilom "Parking servisa" prebačen na dalja ispitivanja.

Kako smo saznali na mestu događaja, vlasnik automobila je primetio "nešto čudno u zadnjem delu vozila", pa je alarmirao policiju. Budući da je automobil bio parkiran u blizini Druge ekonomske škole, đaci i profesori su iz preventivnih razloga napustili školu. Čitavom dužinom ulice bile su raspoređene snage policije, ali vatrogasne i ekipe hitne pomoći.

Ulica gospodara Vučića ponovo je otvorena za saobraćaj nekoliko minuta pre 20 časova.

(M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA