VOZAČI, BUDITE OPREZNI I STRPLJIVI: Najveće gužve očekuju se ovaj vikend!

Čak i sa rekordnim brojem vozila na srpskim putevima vreme čekanja na naplatnoj rampi „Bubanj potok“ je kratko

  • 1

JP „Putevi Srbije“ saopštilo je večeras da apeluje na maksimalan oprez i strpljenje vozača, s obzirom da nas, kako se navodi u saopštenju, očekuje najfrekventniji vikend u godini.

TEŽAK UDES KOD PIROTA: Dve osobe izgubile život

Uprkos neprestanom radu svih naplatnih kućica, angažovanju svih zaposlenih, ručnom deljenju kartica, ovog vikenda se očekuju veće gužve na naplatnim rampama, prenosi Tanjug.

Veliki broj turista, pre svega iz Zapadne Evrope, Turske i drugih država odlučili su da za tranzit, u odlasku i povratku sa turističkih destinacija, pre svega u Grčku i iz Grčke koriste našu državu i puteve, što ukazuje na kvalitet saobraćaja, niske cene putarina i bezbednost saobraćaja.

Čak i sa rekordnim brojem vozila na srpskim putevima vreme čekanja na naplatnoj rampi „Bubanj potok“ je duplo kraće, prosečnih 45 minuta dok se sa elektronskom naplatom prolazi za manje od 10 minuta.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prosečna

    30. jul 2016 | 10:35

    Putarine najskuplje imaju Hrvati, pa mi! A bezbednost nam je bas na zavidnom nivou, eto nema teških saobracajki svaki dan! Polozaj Srbije u odnosu na Tursku, Bugarsku i Svajcarsku, Nemacku je takav da je ovo najbliza ruta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA