BUĐAV SIR, TUNJEVINA, PAŠTETE, SALAME... Evo šta je TAČNO krao BIVŠI MUŽ GOCE TRŽAN!

- Nije mi bilo svejedno, ali sam bila rešena da njihovom bezobrazluku stanem nakraj. Na kasi sam im prišla i rekla da ne mogu da izađu iz prodavnice dok ne plate svu robu koju su uzeli - rekla je prodavačica koja ih je zaustavila u nameri da pobegnu

  • 23

Ivan Marinković, bivši muž Goce Tržan i učesnik mnogih rijalitija, uhapšen je u Pančevu zbog sumnje da je sa trojicom mladića krao hranu iz pančevačkih prodavnica. 

- Naš objekat opljačkao je najmanje dva puta, ali se ne bismo iznenadili da nam sigurnosne kamere otkriju da je i ranije dolazio s istom ekipom. Mislili smo da ih je trojica, ali smo tog dana shvatili da imaju i četvrtog saučesnika. Raspodelili su se po rafoima i trpali u džepove, torbe i rančeve sve što im je došlo pod ruku - rekla je za beogradske medije poslovođa opljačkane radnje.

Ona ih je i zadržala na vratima sve dok nije došla policija, koja ih je uhapsila.

Foto: Pink Reality Foto: Pink Reality

- Nije mi bilo svejedno, ali sam bila rešena da njihovom bezobrazluku stanem nakraj. Na kasi sam im prišla i rekla da ne mogu da izađu iz prodavnice dok ne plate svu robu koju su uzeli. Raspravu je prekinula policija koja je ubrzo došla, pretresla ih i pronašla čokolade, paštete, kreme, dezodoranse, tunjevine... Ma sve na šta su naišli pokušali su da ukradu - rekla je poslovođa koja je shvatila da je i druga prodavnica istog lanca bila na meti Marinkovića i njegove bande.

PRIVEDEN BIVŠI MUŽ GOCE TRŽAN: Krao HRANU po PANČEVU!

- Buđav sir, tunjevina, čokolade... Uglavnom je to krao, koliko smo uspeli da vidimo na kamerama. Ustanovili smo da je još početkom meseca bio u našem marketu, a radnici koji su ga prepoznali sa televizije kažu da su ga videla. 

Marinković je nakon hapšenja pušten da se brani sa slobode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vukmir

    30. jul 2016 | 10:39

    Zaista mi nije jasno zasto stalno "bivsi muz"G.T?Covek ima dovoljno godina, da moze sam sebe izdrzavati.Zdrav,prav sto bi stari rekli.E sad sto bi leba bez motike to je druga stvar.Ovo je po njemu najlaksi put do punog stomaka.Pa kad je tako treba ga debelo kazniti,motiku u ruke da zaradi taj leba.Bruka!Lezilebovic jedan!

  • sibin

    30. jul 2016 | 11:37

    kakav klosar.a takve kompleksase gledamo po rijalitima,ulaze tamo jer nemaju hleba da jedu!

  • Boki

    30. jul 2016 | 10:13

    Nema realitija nema ni klope. Krce creva. Vratite ga u rijaliti da se jadnicak najede

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA