≫ 

"Odjednom je pocela da se skida i DOZIVA MRTVE": Lek protiv malarije pretvara ljude u ZOMBI UBICE!

Tri lekara potvrdila su istu dijagnozu i konstatovala da se je uzrok lek protiv malarije

  • 0

Prošlog leta četiri vojnika optužena su za ubistvo svojih žena. Dvojica su izvšila samoubistvo, a drugu dvojicu čeka suđenje. Brutalni zločini pokrenuli su razna pitanja, pa je vojska počela da istražuje.

Ovaj Srbin je preživeo malarične komarce i najotrovnije zmije na svetu, a evo šta ga je tek dočekalo u Sibiru! (FOTO)

Jedan od osumnjičenih je bio pod dejstvom leka protiv malarije meflohina, a to je otkrila vojska SAD koja rutinski daje ovaj lek vojnicima raspoređenim po inostranstvu. On može da izazove neželjene neuropsihijatrijske efekte. Prosto rečeno, može da se izgubi razum. Ovaj lek uzimaju milioni turista koji nemaju problema, dok dosta njih ipak oseti nuspojave.

Foto-ilustracija: Foter/Gates Foundation Foto-ilustracija: Foter/Gates Foundation

Doktor Robert Dejler i njegova supruga Džejn su bili na odmoru, na safariju u Keniji i to je trebalo da bude odmor iz snova. Međutim, njegova supruga se potpuno transformisala, i to pred njegovim očima.

- Postala je da se skida i doziva mrtve. Kada je lekar došao, pitao je da li je uzela lek protiv malarije - rekao je ovaj doktor.

Još tri lekara u Africi potvrdila su istu dijagnozu, Džejn je prebačena kući, vezana za sedište. Kada se vratila kući, provela je mesec dana u psihijatrijskoj bolnici, sa strašnim halucinacijama, pa joj je u bolnici u Americi postavljena dijagnoza koju ovaj lek izaziva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA