Ova fotografija Marka Zakerberga OBIŠLA JE SVET: Osnivač Fejsbuka upucan u lice! (FOTO)

Kao komandant militantne grupe, Vani je povezan sa teroristima, i nije iznenađenje što se na fejsbuk mreži "cenzurišu" njegove poruke

  • 1

Na slici koja je postala hit na društvenim mrežama, vidi se lice Marka Zakerberga, osnivača Fejsbuka, izrešetano pištoljem. Fotografiju je postavila organizacija koja se bori protiv korišćenja pištolja nazvanog "pelet".

OVO JE NAJOPASNIJE MESTO NA SVETU: Nuklearni rat može da izbije upravo ovde, katastrofa preti milijardama ljudi! (FOTO) (VIDEO)

Sve je počelo 8. jula u Kašmiru, kada je tokom demonstracija za nezavisnost Kašmira došlo do obračuna sa indijskim vlastima. Tada je upravo pelat pištoljem ubijen Burhan Van (22), vođa mudžahedinske vojne grupe.

TERORISTI SU LUDI, EVROPA NIJE SVESNA U KAKVOM JE PROBLEMU: Migranti iz Beograda upozoravaju na veliku opasnost! (VIDEO)

Foto: Facebook/Never Forget Pakistan Foto: Facebook/Never Forget Pakistan

U sukobu demostranata i vlasti tada je poginulo 50 ljudi, a više stotina je povređeno pelatom, za koji se tvrdilo da nije opasan po život, jer umesto metaka izbacuje kuglice. Međutim, više stotina ljudi povređeno tokom protesta, čak i jedno četvorogodišnje dete. Pojedini su dobili pogodak u oko, nakon čega su ostali bez njega.

Zbog toga organizacija koja se bori za zabranu pelat pištolja ovim posterima pokušava da dočara povrede koje on može da načini ljudima,  a kako bi skrenuli pažnju na problem, koriste lica poznatih i uticajnih ljudi.

(Telegraf.rs / Izvor: bbc.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA