≫ 

GOLA MELANIJA TRAMP SE MAZI SA ŽENOM: Isplivale seksi fotke, sve oči uprte u Trampa (FOTO)

- Jako sam ponosan na te slike, jer one slave i Melanijinu lepotu - istakao je fotograf koji je uslikao ove provokativne fotografije

  • 18

Naslovnica Nju Jork Posta na kojoj je fotografija potpuno nage Melanije Tramp, izazvala je burne reakcije u Americi. Mnogi smatraju da su se ove fotografije pojavile u nepovoljnom trenutku, uzevši u obzir kampanju Donalda Trampa.

OVO JE NAJVEĆA TAJNA TRAMPOVE SEKSI JUGOSLOVENKE: A ljudi s Balkana je znaju i mogu da je RASKRINKAJU

Neke od fotografija nisu nikad objavljene, a one objavljene su retko viđene, tako da su postale prava senzacija u Americi. Inače, nijedna prva dama nije slikana na ovaj način.

Dok neki smatraju da bi objavljivanje slika moglo da našteti Trampu na samom kraju predsedničke trke, drugi smatraju da će se ovi brojevi prodati bolje nego ranije.

Novi skandal je izbio nakon afere kada su se američki mediji raspisali da bi "kći slovenačkog komuniste", trgovca automobilima i motorima Viktora Knausa, mogla da postane prva dama, a onda je preko noći skinuta službena biografija Melanije Tramp u kojoj je pisalo da je u Ljubljani diplomirala arhitekturu. Novinari su otkrili da je studije napustila nakon prve godine.

Nju Jork Post  je trinaesti najstariji dnevni list u Americi koji izlazi od 1801. godine, a ovog puta je najavio "Melaniju Tramp kakvu dosad niste videli".

Neke od fotografija objavljene su u francuskom muškom časopisu "Maks" 1996. godine, dve godine pre nego što će doći do fatalnog susreta slovenačke lepotice i Donalda Trampa. Dugonogu Slovenku poznatu u modnim krugovima i kao Melania K. slikao je 1995. godine na Manhattanu francuski fotograf Alé de Basseville. Riječ je o umjetniku koji se voli nazivati ‘princ od Normandije’ i koji tvrdi da je potomak prvog norveškog kralja.

- Melanija je super i ima fantastičnu ličnost, bila je vrlo ljubazna sa mnom- rekao je slavni umetnik, dodajući za Post da se nikada nije osećala neugodno kada mu je pozirala gola.

Neke od slika u međuvremenu su objavljene i zaboravljene, a fotograf se hvali da je bila krajnje profesionalna kod snimanja serije fotografija koje slave lepotu i slobodu žena.

- Jako sam ponosan na te slike, jer one slave i Melanijinu lepotu - dodao je fotograf.

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mmilan

    1. avgust 2016 | 12:20

    Postoje li fotografije gole Hilari Klinton da plasimo narod sa njima..

  • Dixy

    1. avgust 2016 | 16:31

    Samo da nam se Hilari ne javi ovakvim fotkama!

  • VukBgd

    1. avgust 2016 | 16:29

    Što se mene tiče, ovo mu je samo plus! Dobra Melanija kao zdravlje:-) Svaka čast! Posebno prva fotka, ima nešto, kako bih rekao, umetnički sa malom dozom erotike:-) Napred Tramp (i Melanija naravno)!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA