≫ 

DŽIHADISTI ZVERSKI MUČE RUSE: Izvukli ih iz oborenog helikoptera i slikali krvave scene (UZNEMIRUJUĆE)

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov saopštio je danas da je poginulo svih pet vojnika u ruskom vojnom helikopteru Mi-8 koji je oboren u sirijskoj provinciji Idlib

  • 80

Ruski vojni helikopter Mi-8 oboren je u provinciji Idlib u Siriji, kako je saopštilo rusko Ministarstvo odbrane. Kremlj je saopštio da su 5 osobe nastradale u ovoj nesreći, a na društvenim mrežama su se pojavile fotografije na kojima je prikazano kako džihadosti krvnički muče posadu i oficire.

PUTINOV SUPERBRZI BORBENI HELIKOPTER: Ova misteriozna letelica uskoro poleće, a niko ne zna kako izgleda!

U letelici su bila tri člana posade i dva oficira ruskog Centra za pomirenje. Letelica je prevozila humanitarnu pošiljku.

Na fotografijama se vidi kako se teroristi iživljavaju nad telom ruskog pilota. Ne zna se još da li je ruski pilot poginuo pri padu helikoptera ili su ga ubili kasnije.

Printskrin: Youtube/فلسطين أون لاين Printskrin: Youtube/فلسطين أون لاين

Takođe, islamisti su objavili i fotografije dokumenata nastradalih.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov saopštio je danas da je poginulo svih pet vojnika u ruskom vojnom helikopteru Mi-8 koji je oboren u sirijskoj provinciji Idlib.

- Koliko za sad znamo prema informacijama koje smo dobili od Ministarstva odbrane, osobe u helikopteru su poginule, poginule herojski zato što su pokušavali da skrenu letelicu kako bi izbegli još veći broj žrtava na zemlji - rekao je Peskov novinarima, preneo je AFP.

Opoziciona sirijska televizija "Orijent njuz" je javila da su "pobunjenici oborili sirijski vojni helikopter" i da je "pilot zarobljen".

(Telegraf.rs/ Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    1. avgust 2016 | 13:24

    Auu, koji divljaci i zveri, sve i da nisu njih mucili i ubili, iživljavanje nad telima je nepoštovanje mrtvih. Nek sad ne kukaju jer sledi pravedna ruska kazna.

  • jesenjin

    1. avgust 2016 | 13:30

    Nek pocivaju u miru. Njihova zrtva nije uzalud tek sad ide trebljenje

  • Blickrig

    1. avgust 2016 | 13:26

    Naplatice to rusi deseto duplo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA