NEKO NE VOLI POLITIČARE: Odsečeno stopalo poslato poštom kanadskoj vladajućoj partiji

Policija je naknadno saopštila da je presrela drugi sumnjivi paket u kome je otkrila još jedan deo ljudskog tela, dok je u Montrealu u jednom koferu pronađen ljudski torzo

  • 1

U sedište kanadske Konzervativne partije premijera Stivena Harpera u Otavi poštom je stiglo odsečeno ljudsko stopalo, a policija je otkrila još jedan deo tela kada je presrela drugu sumnjivu pošiljku, dok je u Montrealu u jednom koferu pronađen torzo.

Policija je obaveštena o incidentu sinoć, kada je recepcionar u sedištu stranke u Otavi dobio okrvavljenu kutiju, što je bilo sumnjivo policajcima koji su prvi stigli na lice mesta, pa su pozvali specijalnu jedinicu, preneo je AP. Kada su specijalci otvorili paket, našli su u njemu odsečeno stopalo.

Policija je saopštila da je pošiljka bila adresirana na kanadsku Konzervativnu partiju, a ne na nekog pojedinca iz stranke. Harperova kancelarija se ne nalazi u sedištu stranke. Policija je naknadno saopštila da je presrela drugi sumnjiv paket, u kojem je otkrila još jedan deo ljudskog tela, ali nije navela nikakve detalje.

Istovremeno, policija iz Otave je kontaktirala kolege u Montrealu pošto je i tamo u jednom koferu pronađen ljudski torzo. Vlasti u oba grada pokušavaju da ustanove da li postoji veza između tih incidenata.

(Izvor: Tanjug / Foto: YouTube)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA