U SRBIJI SVAKA DRUGA ŽENA VARA MUŽA! A nećete verovati koliko MUŠKARACA VARA SVOJE ŽENE

- Najnovija istraživanja pokazuju da se prevara uglavnom dešava u desetoj godini braka kada se muž i žena zasite jedno drugog. Sve je to priroda udesila, pa ni prevaru ne treba shvatiti tragično. Volim da kažem "Promena ambijenta osvežava duh, a promena partnera osvežava telo"- kaže psihijatar Marić

  • 77

Bračne prevare odavno nisu tabu tema u Srbiji, a prema poslednjim instraživanjima, čak 70 odsto muškaraca vara svoje supruge, dok svaka druga žena nije verna svom bračnom partneru.

U PRIČI SU SVI ZMAJEVI: Srbi imaju seks samo dva puta mesečno!

Uzrok ove poražavajuće statistike se može naći u bračnoj monotoniji, ali i u statusu koji prevara nosi sa sobom. Postoje i oni kojima je seks "sa strane" nasušna potreba.

Prema rečima psihijatra Jovana Marića, za bračne drugove nekada je bila najkritičnija sedma godina braka, a danas je to deseta.

MIT ILI ISTINA: Da li je tačno da je sedma godina braka krizna?

- Najnovija istraživanja pokazuju da se prevara uglavnom dešava u desetoj godini braka kada se muž i žena zasite jedno drugog. Sve je to priroda udesila, pa ni prevaru ne treba shvatiti tragično. Volim da kažem "Promena ambijenta osvežava duh, a promena partnera osvežava telo"- kaže Marić za Informer.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Varaju svi, i lekari i profesori, i političari i menadžeri, a neverstvo nije strano ni policijacima ni bankarima.

- Do prevare u braku najčešće dolazi kada nestane strasti, sreće, zadovoljstva, pa partner, najčešće suprug, počne da traži nešto sa strane. Međutim, to nekada može biti i ključ za spas braka, jer se nakon prevare muž svojoj porodici vraća mnogo zadovoljniji - kaže seksolog i urolog Aleksandar Milošević.

ISPOVESTI: Imam SEKS s drugim ženama, jer ne mogu više da gledam svoju!

Neretko se pitanjem neverstva u Srbiji bave i privatni detektivi. Njihova saznanja da 70 odsto muškaraca vara svoje žene, a 50 odsto žena svoje muževe vrlo brzo bi se mogla promeniti.

- Kod nas je prisutan trend da žene sve više teže da se u svemu, pa i kada je u pitanju prevara, izjednače sa muškarcima. Bojim se da će uskoro doći vreme kada će procenat muških i ženskih prevara biti izjednačen - tvrdi detektiv Boža Spasić.

Izleti van braka se dešavaju uglavnom za vreme radnog vremena, kada ne postoji kontrola bračnog partnera, ali i noću, tvrde sagovornnici.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskreno

    4. avgust 2016 | 08:54

    ja svoju zenu nikada nisam prevario i nikada necu. da "prevara" nije strasna zvala bi se izlet. zbog prevara u drugim sferama zivota ide se u zatvor. ako prevaris zenu ili muza onda si prevario i sebe i svoju decu i porodicu koju si zasnovao. prestanite da srozavate moral ovom narodu i ubacujete crv sumnje u porodice.

  • S. S.

    4. avgust 2016 | 09:18

    Meni se bivša posle raskida hvalila da me je varala dok smo bili u vezi i šta kucki da radim da lomim kosti,takva je kakva je osvetio sam joj se tako što sam joj rodjenu sestu .ebo!

  • Jovan

    4. avgust 2016 | 09:53

    Mene je moja počla da vara u prvoj godini braka i nastavila sledećih dvadeset

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA