MALEROZNI LOPOV: Udarila ga struja dok je krao kablove, zaradio čak i krivičnu prijavu! (FOTO)

S.S. je u noći između utorka i srede sa dalekovoda koji se nalazi preko puta magacina firme “Frikom” u Merošini pokušao da iskida i ukrade strujni kabl tako što je preko njega prebacio konopac i počeo da ga vuče. Doživeo je jak strujni udar koji ga je bacio na obližnju njivu gde ga je bez svesti pronašao prolaznik

  • 2

Nesvakidašnji pokušaj krađe skupo je koštao tridesetogodišnjeg S.S. iz merošinskog sela Aleksandrovo jer ga je udarila struja prilikom pokušaja da ukrade kablove sa dalekovoda, a protiv njega je podneta krivična prijava zbog lopovluka iako je za opekotinama završio u bolnici.

NASLOVNE STRANE SUTRAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za 5. avgust 2016.

S.S. je u noći između utorka i srede sa dalekovoda koji se nalazi preko puta magacina firme “Frikom” u Merošini pokušao da iskida i ukrade strujni kabl tako što je preko njega prebacio konopac i počeo da ga vuče. Doživeo je jak strujni udar koji ga je bacio na obližnju njivu gde ga je bez svesti pronašao prolaznik.

UPOZORENJE ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVLJE: Neispravna voda sa javnih česmi u Boru

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Obaveštena je policija i Elektrodistribucija a malerozni lopov je sa opekotinama sake i desne podlaktice prebačen ka Kliniku za plastičnu hirurgiju Kliničkog centra u Nišu. Kako saznajemo u ovoj zdravstvenoj ustanovi, trenutno nije životno ugrožen. Da je lopov imao mnogo sreće svedoči i njegove patike koje su se zapalile od strujnog udara.

VIRUS ZAPADNOG NILA SE ŠIRI SRBIJOM: Zaraženi komarci pronađeni i u Vojvodini, ljudi oboleli u Pančevu i Loznici!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ogranak EPS – a u Prokuplju potvrdio je da je došlo do pokušaja krađe provodnika na DV 35 kV Merošina - Tehnogas ali da on nije oštećen pa da nije bilo prekida u elektrosnabdevanju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pogledajte presek vesti koje su obeležile dan:

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    5. avgust 2016 | 00:27

    Te budaletine na tesku robiju zbog diverzija, nisu to samo kradje .

  • victoria

    5. avgust 2016 | 08:24

    Covek nije ucio skolu i ne zna da je u kablovima struja. Neznanje je opasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA