≫ 

Pokušali da opljačkaju ruskog diplomatu u Riju, on uvukao u kola jednog napadača i UBIO GA

Borba se nastavila u unutrašnjosti automobila dok diplomata nije uspeo da uzme napadačevo oružje, koje je upotrebio da ga ubije

  • 11

Ruski vicekonzul u Rio de Žaneiru dramatično je ubio naoružanog pljačkaša koji je pokušao da ga drži u svom automobilu, upravo nakon što je Olimpijska baklja prošla poslednjeg dana kroz ovaj grad u Brazilu.

OLIMPIJSKA BAKLJA STIGLA U RIO: Neredi na ulicama, demonstranti blokirali puteve, bačen i suzavac (FOTO) (VIDEO)

Prema rečima Markosa Cezara Feresa Barge, brazilskog advokata koji vrši funkciju vicekonzula, on je uhvatio napadača i ubacio ga u svoj BMX X6 nakon što je ovaj polupao stakla vozila i uperio pištolj u njega zahtevajući da mu preda svoj sat.

Borba se nastavila u unutrašnjosti automobila dok diplomata nije uspeo da uzme napadačevo oružje, koje je upotrebio da ga ubije, navodi policija.

Braga je trenirao džiu-džitsu i i putovao je sa ženom i detetom u tom momentu.

Napadač, koji je bio na motoru sa drugim muškarcem, pokušao je da izvrši zločin u sred bela dana nakon što je saobraćaj počeo da se kreće nakon prolaska Olimpijske baklje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lale 11

    5. avgust 2016 | 10:58

    Nije on njega hteo da ubije. Oni su se otimali za pištolj i u jednom momentu je sam od sebe opalio. I tako petnaest puta. :-) E,nek' si. "Trajno ga izoluješ iz društva" i jedno djubre manje na ulici.

  • Johan

    5. avgust 2016 | 11:18

    Kod njih su i službenici konzulata specijalci.

  • Шумадинац

    5. avgust 2016 | 10:46

    Konzul bio na bicikli(BMX) ili sa džipom BMW???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA