≫ 

OKONČANA DRAMA U NEMAČKOJ: Uhvaćen Makedonac koji se zabarikadirao u restoranu DUBROVNIK (VIDEO)

Prema nezvaničnim informacijama, naoružani muškarac najverovatnije ima psihičke probleme

  • 17

Muškarac poreklom iz Makedonije koji se zabarikadirao u restoranu "Dubrovnik" u nemačkom gradu Sarbrikenu, uhvaćen je nakon višečasovne drame. On je najverovatnije zet vlasnika lokala, a nakon što je uhvaćen, prebačen je u bolnicu.

Policija je navela da se radi o 43-godišnjem muškarcu, čiji identitet nije objavila, ali je naglašeno da on kod sebe nije imao nikakvo oružje, kako su vlasti prvobitno tvrdile, preneo je AP.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac najverovatnije ima psihičke probleme, a motiv napada još uvek nije poznat. Policija veruje da je zabarikadirani muškarac sa ovim mestom imao neku vrstu lične povezanosti i da napad nije povezan sa terorizmom.

Muškarac je navodno uleteo u restoran obliven krvlju i naložio osoblju da napusti lokal, pri čemu nije uzeo nikoga za taoca

Policija je zatvorila dve obližnje ulice kako bi mogla da sprovede operaciju do kraja i pokušava da stupi u kontakt sa napadačem, a nemački portal Bild na svom Fejsbuk profilu ima video uživo sa lica mesta.

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • david

    7. avgust 2016 | 11:46

    gospodo sami ste ih pustili muslimani su nezahvalan narod jako bezobrazan nahranis ga kao coveka i on ti kolje porodicu gledam ovde sinoc svadzaju se i lome tudza kola po ulici nase ljude srbe i cigane proterujute iz nemacke da bi pruzili vise mesta muslimanima iz siriye avganistana niste ni svesni sta vas ceka ko je umobolne bolesnike ste pustili u zemlju moj narod proteruju te iz nemacke austrije a radimo vam kao logorasi a njima da je te smestaj socijalu oni se ovde ne uklapaju i nezele samo im je cilj strah da seju i vrate evropi svaki udarac zbog amerike a amer ih poslo eu pa sad kusaj corbu

  • Aleks

    7. avgust 2016 | 13:23

    Garant šiptar iz Makedonije! Sigurno mu Alah i Muhamed udarili u mali mozak, pa hoće da ubija!

  • Dobroga Pušim

    7. avgust 2016 | 13:46

    Ma, garant je srbin. Kaže da je jednom tu sjedio za stolom i sad traži 50% teritorije i da se pripoji Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA