POMOĆ PRIJATELJIMA IZ MAKEDONIJE: Mehanizacija i ljudstvo iz Srbije kao pomoć za sanaciju štete od poplava!

Poslato je više terenskih vozila i kamiona sa neophodnom opremom i pumpama, kao i dvadesetak pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica MUP-a

  • 28

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uputio je pomoć Makedoniji u vidu mehanizacije i ljudstva za sanaciju posledica poplava izazvanih obilnim padavinama.

POTRESNE SLIKE NEZAPAMĆENE TREGEDIJE: Makedonija tuguje, Balkan saoseća, a kiša ponovo preti (FOTO)

Put Makedonije krenulo je više terenskih vozila i kamiona sa neophodnom opremom i pumpama, kao i dvadesetak pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica MUP-a.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Podsećamo da je ministar Stefanović razgovarao sinoć sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Makedonije Mitkom Čavkovim i da je ponudio pomoć oko zaštite i spašavanja stanovništva i u saniranju terena.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mmmm

    8. avgust 2016 | 14:51

    Podsećamo da je to zemlja koja je priznala nezavisnost Kosovo... Između ostalog....

  • Васко Јованоски

    9. avgust 2016 | 21:27

    Нашиот Бог да го Благослови Српскиот Народ и Србија во Нашиот Господ Бог Исус Христос за помошта за Македонскиот Народ и Македонија. Македонците секогаш ќе ги Љубат своите Браќа Србите!

  • I

    9. avgust 2016 | 00:13

    Momak koj tvrdi da je uvjek Srbija i za vreme Jugoslavije da ste nam pomgalai mozda ste vise odmagali neko pomogali t.e sve ste krali od nas i ostale republike...zato vidim da ste ostale gradove izgradili nista niste uradili samo beograd gradili..a crkva nasa makedonska je najstarija crkva u pravoslavnom rodu i pravoslavje potice sa Makedonije svi su preuzeli pravoslavje sa naseg prsotora..a to sto politka srpska i grcka su zajedo protiv makednske je pitanje sve politike i nemasaj mladicu babe i zabe a niko te ne tera i prisiljava da das pomoc Makedoniju.Zahvaljujem svim sluzbama i pomoc koji stize za prsotor srbije,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA