≫ 

VELIKI SIVI OBLACI VEĆ DVA DANA SAMO KRUŽE IZNAD SRBIJE I BALKANA, a iznad skoro celog ostatka Evrope je VEDRO I SUNČANO!

Prema rečima meteorologa, u noći između srede i četvrtka očekuje nas naoblačenje

  • 4

Iako je iznad Evrope lepo vreme, uobičajeno za ovaj period godine, satelitski snimci pokazuju da se u protekla dva dana iznad Srbije i Balkana nadvio ogromni oblak, koji je, između ostalog, kriv za nezapamćenu katastrofu koja je pogodila Makedoniju.

VODA NOSI AUTOMOBILE, VETAR ČUPA DRVEĆE: Oluja izazvala kataklizmu u Skoplju (FOTO) (VIDEO)

Prema rečima meteorologa, u noći između srede i četvrtka očekuje nas naoblačenje mestimično sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom.

VELIKA OLUJA DOLAZI U SRBIJU: Gusti crni oblaci upravo na putu ka Srbiji, donose nam VETROVE I OBILNU KIŠU! (UŽIVO)

Temperatura će se u četvrtak spustiti na maksimalnih 23 stepena, dok se za petak očekuje i veći pad temperature. Razvedravanje i ponovni porast temperature očekuje se od vikenda.

Kretanje ovih oblaka možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Broj Jedan

    8. avgust 2016 | 15:31

    pa naravno kad haarp radi punom parom a ovi nasi izdajnici dozvolili americkim satanistima da postave prijemnu antenu u beogradu

  • Vuksna

    8. avgust 2016 | 15:37

    Beste sivi oblaci

  • gaga

    8. avgust 2016 | 16:00

    da li u nasoj zemlji postoje hidrolozi i hidroloski tehnicari? da li moze neko drugi osim ovih i civilne zastite da pojasni zasto je 30 mm po m2 kod nas strasno?nijedna opstina nema hidroloskog tehnicara i bas bih voleo da znam zasto, a imamo reke, potoke pa i bujicne potoke na njihovim teritorijama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA