MARIJAN SKOČIO U BAZEN, PA PAO U KOMU: Sestra u šoku, kaže da mu niko nije odmah pomogao (FOTO)

Kada nije isplivao na površinu vode, niko nije došao da mu pomogne - tvrdi sestra nastradalog mladića

  • 7

Marijan Pavlović (24) iz Kešinaca je u petak na bazenima u Đakovu, Hrvatskoj, skočio u vodu, nakon čega mu je pozlilo. Trenutno je u komi i nalazi se u KBC-u u Osijeku

AMERIKANAC FOTOGRAFISAO I SNIMAO DECU NA HRVATSKOJ PLAŽI: Krio se u grmlju i pravio užasavajuće snimke!

- Moj sin je u petak obavio svoje poslove na našem imanju, istuširao se, ručao, i rekao mi da ide na bazen. Pozvao je i mlađeg brata, ali se njemu nije išlo, pa je Marijan otišao sam. Prema ulaznici koja je pronađena u njegovim stvarima, na bazene je ušao dvadesetak minuta pre nesreće. Samo da se moje dete vrati kući - ispričala je Ivka Pavlović, Marijanova majka.

Goran Soldo, predsednik nadzornog odbora preduzeća Univerzal koje upravlja bazenima, dao je izjavu:

- Prema priči dežurnih zaposlenih na bazenu, mladić je sedeo na suncu, jeo i nakon toga je skočio u vodu. Kako nije izašao na površinu, spasioci su skočili u bazen i izvukli mladića bez svesti. Odmah su mu dali veštačko disanje i pozvali Hitnu pomoć. Zbog brze intervencije, spasen mu je život.

Soldo je dodao i da mu je žao što se to dogodilo, ali i da mladić nije poštovao pravila bazena koja strogo zabranjuju skakanje u vodu. Prema tim pravilima, prvo je trbao da se istušira i pripremi telo, i onda stepenicama da uđe u bazen.

Marijanova sestra Greta ispričala je drugačiju verziju događaja. Prema njenim rečima, Marijan je skočio u vodu, ali kada nije izronio, niko nije došao da mu pomogne. Devojka koja ga poznaje je sve gledala, pa je odjurila po spasioce u kafić. Marijan je nakon ukazane prve pomoći izbacio hranu, i ponovo je počelo da mu kuca srce.

Porodici takođe nije jasno zašto ga nisu odvezli odmah u bolnicu, nego prvo u dom zdravlja, gde mu je ponovo stalo srce.

Ne znaju ni šta mu se dogodilo jer je Marijan, kako kažu, zdrav i jak mladić i veoma dobar plivač.

(Telegraf.rs/Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    9. avgust 2016 | 20:24

    I na nasim bazenima spasioci sede u kafeu ili se udvaraju devojcicama...najmanje sto rade je motrenje na kupace...brz oporavak mladicu

  • Joxx

    9. avgust 2016 | 21:33

    Ako je jeo popio pivo i odmah skocio u vodu to ne prezivljava ni Cak Noris :(

  • Iju

    9. avgust 2016 | 23:07

    Meni je momka zao,al zasto uvek krivimo nekog drugog.ako se sam cuvas i Bog te cuva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA