OČUH SILOVAO DEVOJČICU: Majka prijavila monstruma, pedofili nastavljaju da napadaju!

Kada je majka saznala šta je monstrum uradio njenoj ćerci prijavila ga je policiji, koja preduzima mere za potpuno “rasčišćavanje i dokumentovanje slučaja“

  • 3

Policija je saopštila da je S.O. ( 37 ) iz sela N. Mahala blizu Radoviša, upotrebom fizičke sile izvršio polni napad nad devojčicom (11), ćerkom njegove nevenčane supruge T.D.

"SILOVAO ME POKEMON": Ruskinja teško optužila zverčicu iz video-igre, policija je šalje kod psihijatra

Kada je majka saznala šta je monstrum uradio njenoj ćerci prijavila ga je policiji, koja preduzima mere za potpuno “rasčišćavanje i dokumentovanje slučaja“.

Pre pet dana, u istom danu, ali u dva različita grada, u Sveti Nikole i Kočanima pedofili su napali dve devojčice, jednu od 9 i drugu od 11 godina.

Poslednjeg dana prošlog meseca u selu Melnica nadomak Velesa devetnaestogodišnji E.Z. je ispred prodavnice oteo, pa silovao desetogodišnje dete. Dan kasnije policija u Prilepu je pritvorila B.T.(51) iz sela Zapoložani zbog silovanja dve maloletne devojčice iz tog sela. Prvo je više puta silovao svoju bratanicu, a kasnije i drugu maloletnu devojčicu u tom selu.

Makedonska javnost je bila šokirana kada je na Fejsbuk profilu poznate glumice Vesne Petruševske pročitala potresnu ispovest da je bila silovana i njena 11-godišnja ćerkica Mina. Kasnije se saznalo da je devojčicu silovao Vanjo Lazarevski (43), školski drug Janka Trenkoskog, bivšeg muža glumice Vesne Petruševske.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    11. avgust 2016 | 22:43

    Sta je ovo vise,treba ubit govno drugima za primjer,muka mi je vise citat ovo svaki dan.

  • Luna

    13. avgust 2016 | 11:40

    Selo, selo, i uvek selo. Vratiti seljake na selo i bice kao pre.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA