≫ 

FILMSKO HVATANJE PEDOFILA (64) SA VIJAGROM U DŽEPU U BEOGRADU: Majka devojčice (11) NAMAMILA ga DA SE NAĐU U GRADU!

Hrabra majka se punih sedam dana dopisivala sa manijakom, nakon čega ga je namamila da se nađu u gradu. Uhapšen je na licu mesta, a u njegovom džepu policija je pronašla vijagru koju je poneo sa sobom

  • 20

Još jedan pedofil je uhapšen u Beogradu nakon što je preko Fejsbuka pokušao da namami devojčicu (11) da se nađe sa njim u gradu predstavljajući se mlađim nego što jeste. Ovo je informacija koju je na svom profilu napisao Igor Jurić, otac tragično stradale Tijane Jurić (15).

PEDOFIL DRAGAN JE MISLIO DA SE NALAZI S DEVOJČICOM: A onda je policija iskočila i OSVETILA MU SE usred Beograda (VIDEO)

SLAO MI JE SLIKE POLNOG ORGANA I RAZNE GADOSTI, POVRAĆALO MI SE: Ispovest majke iz Beograda kako je uhvatila pedofila preko ćerkinog profila

Naime, ovaj neimenovani manijak (64) je devojčicu zasipao slikama polnog organa, a uplašena devojčica je ceo slučaj ispričala majci i, kako prenosi Alo, majka je počela u ćerkino ime da se dopisuje sa pedofilom iz Beograda.

BOLESNE FOTOGRAFIJE PEDOFILA IZ BEOGRADA: Proverite da li imate ovog čoveka među prijateljima na Fejsbuku! (FOTO)

Hrabra majka se punih sedam dana dopisivala sa manijakom, nakon čega ga je namamila da se nađu u gradu. Uhapšen je na licu mesta, a u njegovom džepu policija je pronašla vijagru koju je poneo sa sobom.

"OSETIĆEŠ MUŠKU RUKU NA SEBI": Jezive poruke PEDOFILA DRAGANA koje je slao DEVOJČICI (11)

U kompjuteru uhapšenog pronađeno je dosta pornografskog sadržaja, a na pojedinim postoje i užasne fotografije seksualnog zlostavljanja dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    12. avgust 2016 | 09:48

    Deci ispod 16 godina zabraniti drustvene mreze ili stroziji nadzor roditelja,da imaju pristup profilima deteta jer su cesto meta pedofila i manijaka.Bilo bi verovatno daleko manje ovakvih opasnih slucajeva

  • Maza

    12. avgust 2016 | 11:53

    Zasto se kriju face i imena ovih govnjara....pokazite javno ko su ti ljudi. Verujem da bi se tada javila i druga zlostavljana deca koja iz straha to nesmeju. Dokle vise stitite takav sljam i zasto????

  • miaja

    12. avgust 2016 | 09:46

    E svaka cast,neka ovo bude poruka ostalim roditeljima,steci poverenje kod svoje dece da vam sve mogu reci...Ako puste sve ove starce pedofile onda je ovo kraj za Srbiju,dozivotna svima ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA