OPERISAN KAPETAN DRAGAN: Ugrađen mu je stent u Splitu

Do naglog pogoršanja zdravstvenog stanja Kapetana Dragana došlo je najverovatnije zbog stalnih pritisaka kojima je izložen i situacije u kojoj se nalazi

  • 17

Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, oseća se bolje nakon što mu je ugrađen stent u Kliničkom centru u Splitu, potvrdio je Srni advokat Dragan Palibrk.

 

KAPETAN DRAGAN PREBAČEN HITNO IZ ZATVORA U BOLNICU zbog problema sa srcem!

 

On je dodao da je bio zatečen kada su ga juče čuvari u Istražnom zatvoru u Splitu, kada je došao svom klijentu u posetu, obavestili da je prebačen u Kliničko-bolnički centar Split, gde je podvrgnut endoskopskom zahvatu zbog problema sa srcem.

 

"Posle toga sam se čuo sa konzulum Srbije u Hrvatskoj Nenadom Maričićem i on je rekao da se Kapetan Dragan sada oseća bolje", rekao je Palibrk.

 

Prema njegovom mišljenju, do naglog pogoršanja zdravstvenog stanja Kapetana Dragana došlo je najverovatnije zbog stalnih pritisaka kojima je izložen i situacije u kojoj se nalazi.

 

"Mislim da mu je zdravlje pogoršano zbog velikog stresa i svega što se dešava. On ima 62 godine, što je samo po sebi razlog da poboljša brigu o zdravlju, a u situaciji kada trpi onda je realno da se ono pogorša", rekao je Palibrk.

 

Damir Romac, sudija koji bi trebalo 20. septembra da sudi Vasiljkoviću zbog optužbi za ratni zločin, ranije je rekao da je Vasiljković nakon što mu je pozlilo upućen na hitan prijem u splitsku bolnicu i da je sve urađeno po pravilima.

 

Županijski sud u Splitu potvrdio je u junu optužnicu protiv Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao Kapetan Dragan, koja ga tereti za ratni zločin nad hrvatskim vojnicima i civilima tokom rata u Hrvatskoj.

 

Vasiljković se ranije izjasnio da nije kriv i nije prihvatio bilo kakve razgovore o priznanju krivice sa hrvatskim tužilaštvom.

 

Uhapšen je u Pertu u Australiji 2006. godine, a Hrvatskoj je izručen u julu prošle godine i od tada je u istražnom zatvoru u Splitu.

 

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko&Slavko.

    12. avgust 2016 | 13:44

    Njemu spasiše život,a da li je zaslužio?Dok je mnoge civile ubijao on sada živi.Gde je pravda?

  • Konan

    12. avgust 2016 | 14:04

    Srbija bi trebala da mu angazuje psihijatra za svakodnevne terapije. Hrvati su odlicni sadisti sto su kroz istoriju i dokazali,ovde oni psihickim mucenjem unistavaju psihu jednog naseg patriote.

  • Milos

    13. avgust 2016 | 00:28

    Pa da si pobjego u Rusio bio bi danas na slobodno, a ovako si zaglavio dozivotno u zatvor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA