DECA PUŠILA MARIHUANU U STANU NA PETOM SPRATU, POČELI DA BEŽE KROZ PROZOR OD POLICIJE? Pozadina tragedije u Boru

M.S. je nakon što mu je ukazana pomoć u borskoj Opštoj bolnici upućen na dalje lečenje u Beogradu

  • 16

M.S. (15) iz Bora, koji je pokušavao da siđe sa petog sprata stambene zgrade spuštajući se sa terase na terasu, zadobio je povrede četvrtog kičmenog pršljena tako što se otkačio i pao sa četvrtog sprata zgrade direktno na beton.

DEČAK SE UPLAŠIO POLICIJE, POKUŠAO DA POBEGNE KROZ PROZOR I PAO SA ZGRADE: Novi detalji tragedije u Boru

Incident se odigrao na žurci u ulici Albanske spomenice 4/30, a M.S. je bežeći od policije, koja je došla zbog galame i preglasne muzike, pokušavao da siđe do podnožja zgrade preko terasa. On nije uspeo u tom pokušaju i direktno je pao na beton sa visine od oko 20 metara.

TRAGEDIJA U BORU, DEČAK PAO SA ZGRADE I SLOMIO KIČMU: Posle žurke se SPUŠTAO NIZ OLUK SA SEDMOG SPRATA i okliznuo se!

Pre njega je još jedan od momaka krenuo da se spušta preko terasa, koji se isto okliznuo, ali ga je spasilo to što je pao na zemlju, tako da nije zadobio povrede.

- Jedna od devojaka je imala ključ od stana gde se i održavala žurka te večeri. Ona je sa drugaricom kazala roditeljima da će da prespavaju kod treće drugarice, što su im roditelji i dopustili. Međutim, njih dve su se dogovorile sa drugovima da organizuju žurku, nakon čega su i otišli u stan – rekao je za „Blic“ sagovornik koji je želeo da ostane anoniman i dodao da su te drugarice napustile stan nakon što se društvo okupilo.

Međutim, kako nisu mogle da se vrate kući jer su roditeljima saopštile da su bile kod drugarice, sakrile su se u zgradi koja se nalazi preko puta i tu provele noć.

- Tek kada se razdanilo, otišle su do drugarice gde su prvobitno trebale da prespavaju, kako roditelji ne bi ništa posumnjali – ispričao je sagovornik.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U stanu u ulici Albanske spomenice u Boru, gde već četiri godine niko ne živi, nije ni bilo struje. Te večeri na žurci bili su mladići i devojke starosti 13 do 15 godina. Nezvanično, u stanu je pronađen alkohol, određena količina marihuane i pribor za „duvanje“.

Neko od komšija pozvao je policiju zbog preglasne muzike i galame, koja je brzo i stigla na lice mesta.

- Došli su policajci i kucali na vrata kada je otvorio neki mladić u beloj majci. Organi reda su kazali da su došli jer je prijavljena preglasna muzika, a mladić se pravdao rečima da je to sigurno greška. U trenutku kada su organi reda krenuli da kroče u stan, iz stana je nekolicina mladih munjevitom brzinom istrčalo i pobeglo – pričaju komšije.

Jedan od momaka koji nije uspeo da istrči napolje krenuo da se spušta niz terasu, a onda je za njim krenuo i M.S.

M.S. je nakon što mu je ukazana pomoć u borskoj Opštoj bolnici upućen na dalje lečenje u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    12. avgust 2016 | 21:41

    Mi smo u petnaest godina igrali masne fote, sendvič i torta i u deset kući.

  • @@@

    12. avgust 2016 | 18:58

    Mladići i devojke....ejjj 13 i 15 god.

  • BrkatiDurdubak

    12. avgust 2016 | 19:19

    Dosli zbog preglasne muzike a nije bilo struje...zanimljivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA