≫ 

MLADIĆ (19) SLETEO S PUTA I UPAO U JAMU: Dok je zapomagao, lopov mu je ukrao motor!

Tamo su ga bez svesti našli slučajni prolaznici koji su ga prevezli u bolnicu u Vinici. Zbog težine i ozbiljnosti povreda lekari iz tog gradića su ga transportovali u Skoplje, gde se doktori bore za njegov život

  • 4

Mladi 19-godišnji motociklista iz Vinice, na istoku Makedonije, zaista nije imao sreće. Verovatno zbog prebrze vožnje sleteo je s puta i pao u jamu, gde je ostao nepomičan da leži. I dok se on borio za život, neko mu je ukrao motor!

ČOVEK KOJEG JE ZGAZIO KAMION UMIRE, TV novinarka mu UZIMA IZJAVU dok on grca u bolovima! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Incident se dogodio rano jutros na putu ka selu Smojmirovo. Umoran ili nepažljiv, mladić je izgubio kontrolu nad motorom i izleteo sa puta. Završio je u jendeku sa teškim povredama glave.

Tamo su ga bez svesti našli slučajni prolaznici koji su ga prevezli u bolnicu u Vinici. Zbog težine i ozbiljnosti povreda lekari iz tog gradića su ga transportovali u Skoplje, gde se doktori bore za njegov život.

Dok se mladić bori da ne „ispusti dušu“, neko je na mesto nesreće stigao pre policije i odande ukrao motor s kojim mladić umalo da pogine. Od jedne saobraćajke, policija sada ima dupli posao. Da utvrdi razloge zašto je i kako mladić sleteo s puta, ali i da nađe lopova koji mu je ukrao motor.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA