≫ 

UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE PUCAO IZ KALAŠNJIKOVA U ŽELEZNIKU: Brza i efikasna akcija MUP-a

Uhapšen je N. E. (1991) zbog osnovane sumnje da je danas oko 15.30 časova u Železniku, uz upotrebu automatskog oružja, izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju na štetu A.K.

  • 18

Brzom i efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova uhapšen je N. E. (1991) zbog osnovane sumnje da je danas oko 15.30 časova u Železniku, uz upotrebu automatskog oružja, izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju na štetu A.K.

U toku je rad na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja, a veliku pomoć u akciji pružili su i građani koji žive nedaleko od mesta hapšenja.

SRPSKI HOROR: Najavio UBISTVO NA FEJSU, koje su svi lajkovali, pa napravio KRVAVI PIR u kafiću! (FOTO)

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović zahvaljuje se građanima na podršci i strpljenju prilikom izvođenja akcije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zagondzija

    13. avgust 2016 | 21:01

    kad ce da ga puste da se brani sa slobode ?????????

  • brasa

    14. avgust 2016 | 00:08

    policija malo sta moze da uradi sa ovakvim sudstvom, uhapse tipa ima 15 prijava za teska dela a opet na slobodi, nesto u sudstvu mora hitno da se menja, a zatvori, pa brate onolike kasarne zvrje prazne lakse kazne u preuredjene kasarne a teske u sadasnje i to je neko resenje

  • Kole

    13. avgust 2016 | 21:51

    Dozuvotna robija ili uvesti smrtnu kaznu da se drugima da za primer. Naucite nesto of Kineza ili pak Sadama jer ova razularena banda se jedino tako moze obuzdati. Policija treba da se ophodi prema tim "navijacima" sa nevidjenom brutalnoscu i okrutnoscu. Pa da vidimo hocenlibse naci jos koji da proba tako nesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA