Ove žene su na AUTO-PUTU radile nešto što je SRAMOTA ZA SRBIJU

Prosjačenjem se najčešće bave žene i deca, pri čemu je čest slučaj da majke s decom idu od vozila do vozila tražeći novac, ili punoletne žene nagovaraju decu da ga traže od vozača i putnika

  • 2

Protiv sedam ženskih osoba iz Horgoša pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova podneli su zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog osnova sumnje da su prosjačile na auto - putu prema Horgošu, nadomak graničnog prelaza s Mađarskom.

SRBI DONELI ZAKON: Ko prosi moraće da plati kaznu od 400 evra!

Zahtev za pokretanje prekršajnog postupka podnet je protiv S. K. (43), A. K. (39) iz Horgoša, još tri punoletne i dve maloletne ženske osobe iz tog pograničnog mesta.

Ružna pojava prosjačenja na prilazu graničnom prelazu Horgoš je prisutna najviše u jeku sezone godišnjih odmora i pojačanog prometa putnika u špicevima letnje turističke sezone. Kada je motorizovanih putnika najviše,pa se u kolonama duže zadržavaju zbog obavljanja formalnosti za prelazak granice, pojedini meštani Horgoša ih saleću tražeći pare.

Prosjačenjem se najčešće bave žene i deca, pri čemu je čest slučaj da majke s decom idu od vozila do vozila tražeći novac, ili punoletne žene nagovaraju decu da ga traže od vozača i putnika. Prethodnih godina bilo je slučajeva organizovanog prosjačenja pa i podnošenja prijava i procesuiranje vinovnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    16. avgust 2016 | 13:30

    Дајте им посао.

  • mama

    18. avgust 2016 | 17:25

    На граници са Македонијом киша људи проси.... Све мушки... И пикирају стране табле на колима... Свадбене поворке носе задтаву албаније у сред македоније... То се ни у једној држави несмје радити...за ове што просе брате надница читав дан 1000динџи мјесец дана 30000

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA