DA LI JE OVO DOKAZ DA JE TRAMP RUSKI ŠPIJUN: Ivanka se provodi s Putinovom novom devojkom! (FOTO)

U jeku predsedničke kampanje, mlada Ivanka je odlučila da se opusti u Hrvatskoj, međutim, njeno društvo je privuklo pažnju medija

  • 0

Ćerka američkog kandidata za predsednika Donalda Trampa, čuvena Ivanka Tramp, odmara se u Dubrovniku, a na Instagramu je okačila fotografiju na kojoj je sa Vendi Deng, nezavničnom devojkom Vladimira Putina. Ta fotografija izazvala je pravu lavinu komentara u Americi.

SEKS-SKANDAL VEKA: Putin u vezi sa bivšom ženom RUPERTA MARDOKA?!

U jeku predsedničke kampanje, mlada Ivanka je odlučila da se opusti u Hrvatskoj, međutim, njeno društvo je privuklo pažnju medija. Vendi Deng stoji tik pored nje, a budući da se dovodi u vezu s Putinom, mnogi mediji su baš ovo protumačili kao dokaz da je Tramp - ruski špijun.

US magazin je ranije navodio da informacije o vezi Vnedi Deng, bivše žene Ruperta Mardoka, i ruskog vladara kruže još od 2013. godine. Neimenovani izvor blizak ruskom predsedniku potvrdio je za “US Vikli” da je njihova veza “ozbiljna”.

Navodno, njih dvoje su viđeni “u romantičnom zanosu” na jahti zajedničkog prijatelja Romana Abramoviča 28. marta. Na internetu je započela diskusija da li je u pitanju prvoaprilska šala, običan trač ili istina.

Sight seeing with @wendimurdoch in Dubrovnik

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

(Telegraf.rs/ Bild.de)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA