≫ 

AKCIJA U GRADSKOM NASELJU SANKT PETERBURGA: Specijalci ubili četvoricu naoružanih ekstremista (FOTO)

Fotografije sa društvenih mreža pokazuju više desetina policijskih automobila i teško naoružane policajce oko zgrade

  • 3

Specijalne jedinice i Nacionalna garda blokirale su danas veliki stambeni objekat u Sankt Peterburgu, iz koje su se čule najmanje dve eksplozije, javili su lokalni mediji. Ubijena su sva četvorica naoružanih ekstremista koji su se nalazili u zgradi, saopštio je danas portparol Istražnog odbora Vladimir Markin.

Kako prenosi TAS, operacija je završena, a specijalne trupe su odblokirale 16-ospratnu zgradu koja je bila opkoljena zbog privođenja ekstremista iz severnog Kavkaza.

Fotografije sa društvenih mreža pokazuju više desetina policijskih automobila i teško naoružane policajce oko zgrade.

Svedoci su izjavili da je iznad nasilja vidi oblak dima. Lokalni stanici izjavili su da specijalne jedinice ne dozvoljavaju nikom da uđe u zgradu.

Zvaničnik iz Federalne službe bezbednosti rekao je za RIA Novosti da jedinica sprovodi operaciju hapšenja militanata iz severnog Kavkaza, koji se nalaze na federalnoj poternici zbog otužbi da su pripadnici oružanih ekstremističkih grupa sa teritorije severnog Kavkaza, navodi TAS.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA