BIZARNO: Šveđanin odgrizao i pojeo ženine usne zbog sumnje da ga vara!

Profesor je pojeo usne svoje žene kako bi bio siguran da lekari neće moći da joj ih prišiju. Najgora stvar je u tome što se on uopšte ne oseća krivim, kažu izvori iz policije

  • 6

Profesor iz Švedske posumnjao je da njegova žena ima ljubavnika, pa joj je zato u napadu ljubomore odgrizao usne  i pojeo ih!

- On je isekao njena usta i pojeo ih je -  potvrdio je anonimni izvor za švedski medij "Aftonbladet".

- Najgora stvar je u tome što se on uopšte ne oseća krivim. On smatra da je ona njega uvredila i da je on postupio ispravno - kaže izvor.

Čovek čije ime nije otkriveno i koji je profesor na švedskom Institutu Karolina je glavni i jedini osumnjičeni za taj čin. Prijateljica mlade žene ističe da je žena loše u svakom smislu te reči.

- Njoj sada u svakom slučaju nije dobro, kako fizički tako i psihički. Ko bi očekivao da će on tako nešto da uradi - rekla je prijateljica unakažene devojke.

Prema rečima doktora, devojka je pretrpela ozbiljne povrede i ne zna se hoće li lekari uspeti to da srede. Napadač, koji je pod nadzorom psihijatra, ima četvoro dece iz tri braka, a ovo mu je bio četvrti brak sa mladom ženom. Prema pisanju "Aftonbladeta", muškarac je odgrizao usne ženi zbog sumnje da ga vara, bez preciznih dokaza.

- On je pojeo usne kako ne bi postojala mogućnost da joj se iste operacijom prišiju - zaključak je psihijatara.

(I. Danić / Foto: jfrawel)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA