≫ 

DA SRCE PREPUKNE: Majka i beba koje je Arpad S. krvnički zaklao sahranjene u ZAJEDNIČKOM KOVČEGU!

Na poslednji počinak Slavice i Nikoline, okupio se, pored rodbine, veliki broj ljudi, koji su došli da poslednji put pozdrave nevine žrtve

  • 8

Slavica (24) i njena četvoromesečna beba Nikolina Sabo, sahranjene su danas u zajedničkom sanduku, na novosadskom Gradskom groblju. Podsetimo, njih je u nedelju uveče u Veterniku iskasapio do smrti suprug i otac Arpad Sabo (28).

Na poslednji počinak Slavice i malenog anđela, okupilo se, pored rodbine, veliki broj ljudi, koji su došli da odaju poslednji pozdrav nevinim žrtvama. Na večni počinak ispraćene su zajedno, u jednom kovčegu, sa jedne strane pisalo je Nikolina, a sa druge Slavica - jeziva scena pred kojom je nastao muk koji je povremeno prekidao jecaj bližnjih.

Arpad Sabo je najpre krvnički nožem izbo nesrećnu Slavicu, a potom je na isti način ubio i svoje novorođenče, jer je stalno plakalo. Obducenti su otkrili više od 28 uboda nožem po detetovom i majčinom telu. Smrt je kod bebe nastupila momentalno.

JEZIVO: Komšije tvrde da je Arpad S. ubio svoju bebu tako što je - BACIO STO NA NJU!

Najviše uboda majka i beba zadobili su u predelu grudi i stomaka.

Foto: Facebook Foto: Facebook

NIJE IMAO DOSIJE, BIO JE MIRAN I TIH: Komšije traže SMRTNU KAZNU ZA MONSTRUMA koji je ZAKLAO ženu i BEBU (FOTO) (VIDEO)

Prema rečima obducenata, takvo iživljavanje do sada nisu videli. Profesionalcima koji su se već nagledali svega i svačega, nije bilo dobro od jezivog prizora. Beba je bila u kolevci, a majka u kupatilu i obe su bile u lokvi krvi. Nema gde nije bilo uboda nožem.

Pogledajte i materijal snimljen u ulici gde su se ubistva desila:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana

    17. avgust 2016 | 18:58

    Crko u najgorim mukama!!!

  • Kraljevcan

    17. avgust 2016 | 19:01

    bolestan covek!! treba uvesti u Srb smrtnu kaznu, ovo ovako nemoze da traje duze! uzet je zivot zeni i bebi (da je cuvaju andjeli) koje su zasluzile da zivu, a bolesniku ce da se da druga sanca!!!

  • Eto tako

    17. avgust 2016 | 19:06

    Zvijeri u ljudskom obliku, sta su ti zgrijesile da ih tako iskasapis.? Skotina jedna, sad ce ga proglasiti ludim i plandovace o trosku drzave u nekoj bolnici. Jadna bebica i majka, nek vam je laka zemlja. Joj tugo pa tek se rodilo i kako skonca od djavola oca svog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA