MAKEDONAC U RUŠEVINAMA NAŠAO SVOJU LJUBAV: Spasavao ljude u poplavama i zaljubio se u prelepu Dijanu (FOTO)

Dobrovoljno sam otišao da pomognem nesvestan da ću naleteti na devojku u koju sam se zaljubio čim sam je video, priča ovaj momak

  • 2

Da se nije desila katastofalna poplava, koja je pre dve sedmice u predgrađu Skoplja napravila pravi haos, odnela 22 života i mnoge ljude ostavila bez krova nad glavom, ko zna koliko bi još dugo mladić iz Prilepa Antonio Pandovski (21) tražio ljubav svog života.

TROJE LJUDI UMRLO OD TUGE U MAKEDONIJI: Srce nije moglo da izdrži posledice poplave

Kada je upućen apel za pomoć u čiščenju i saniranju posledica poplava u nastradalom području, prijavio se i Antonio. Zajedno sa drugim volonterima iz cele Makedonije on je bio poslat u selo Stajkovce. Tu mu je prvi put zaigralo srce kada je ugledao Dijanu, mladu devojku iz Skoplja.

Toliko se u nju zaljubio da je i javno hteo da joj kaže koliko je voli preko pisma koje je poslao portalu Telegraf.mk.

- Zdravo svima koji čitate ovo u Makedoniji, a možda i dalje. Skupio sam hrabrosti da javno progovorim o ovome zato što je mnogo volim. Radi se o devojci u koju sam se zaljubio na prvi pogled. To je bilo pre šest dana, kada su bile poplave.

Dobrovoljno sam otišao da pomognem nesvestan da ću naleteti na devojku u koju sam se zaljubio čim sam je video. Od tog trenutka u meni se desilo nešto neverovatno. Bio sam kao izgubljen, srce je počelo sve brže da mi lupa, nisam mogao a da je ne gledam. Njena lepota je sijala. Što sam je više gledao, toliko sam se više zaljubljivao. Ona je za mene sunce koje mi ulepšava dan.

Foto: Telegraf.mk Foto: Telegraf.mk

Kada vidim njen osmeh i njen pogled sa tim prelepim kestenjastim očima, mislim da sam tri metra iznad neba. U trenu mi je promenila život i ovom prilikom javno želim da joj kažem da sam ludo zaljubljen u nju. Zahvaljujem se Bogu što me je poslao u tu kuću gde sam sreo moju sreću, detelinu sa četiri lista.

Ona se zove Dijana i najlepše je nešto što mi se desilo u životu - iskreno je napisao zaljubljeni Antonio Pandovski.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA