NEVEROVATNA IGRA SUDBINE KOD STRUGE: Eksplodirao mu automobil, a VATRA GA SAMO OPRLJILA!

Makedonac N.F. ni sam ne zna kako je izvukao živu glavu, jer dok su došli vatrogasci iz Struge, vozilo je već potpuno izgorelo

  • 0

Žitelj makedonskog sela Labunište blizu Struge, N.F. ( 58 ) će 19. avgust slaviti kao drugi rođendan. On je imao neverovatnu sreću što je izvukao živu glavu iz zapaljenog automobila, u kome su eksplodirale plinske boce.

DEČAK UPUCAO SESTRU IZ PIŠTOLJA: Tragičan kraj dečje igre

N.F. je zadobio lakše opekotine po licu i telu, a nakon pregleda u Opštoj bolnici u Strugi, gde mu je ukazana prva pomoć, pušten je na kućno lečenje.

Printskrin: youtube / EuroNewsCenter Printskrin: youtube / EuroNewsCenter

Portparol SUP Ohrid, Stefan Dimovski kaže da se ovaj neverovatni događaj desio u popodnevnim satima na magistralnom putu Struga-Debar, blizu Moroiškog mosta.

N.F. je u svom automobilu „reno trafik“, italijanskih registarskih oznaka, prevozio tri plinske boce od 12 litara, koje je predhodno napunio sa tečnim gasom. Ventil na jednoj od boca verovatno nije dihtovao, ili nije bio dobro zavrnut, pa je tokom vožnje u vozačkoj kabini došlo do eksplozije i požara, koji je zahvatio ceo automobil.

Foto: AP Foto: AP

N.F. ni sam ne zna kako je izvukao živu glavu, jer dok su došli vatrogasci iz Struge, vozilo je već potpuno izgorelo.

Pogledajte prilog o svim tragedijama koje su se desile tokom jula.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA