≫ 

OLUJA, GRAD I JAKI PLJUSKOVI STIŽU U SRBIJU: Evo kada nam dolazi UŽAS OD VREMENA!

Sledi nam hladniji period, a temperatura će od srede biti u postepenom porastu.

  • 11

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da se u toku noći i sutra u Srbiji može očekivati pojava jakih pljuskova.

Kako se navodi u saopštenju, količina padavina lokalno može biti preko 20 mm/3h, a moguce su i kratkotrajne vremenske nepogode sa gradom i olujnim vetrom.

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno, vetrovito i osetno hladnije, mestimicno sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i lokalno obilnim padavinama. Duvaće umeren, povremeno jak, severozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće od 15 do 20, najviša dnevna od 20 do 26 stepeni. U Beogradu će biti petežno oblačno, vetrovito i osetno hladnije povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Jutarnja temperatura biće oko 18, najviša dnevna oko 21 stepen.

Kako da se zaštite od udara groma pogledajte ovde:

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 29. avgusta, u utorak će biti oblačno, hladno, mestimično sa kišom. Zatim promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom u sredu i četvrtak na jugu i istoku, zatim uglavnom u planinskim predelima. Temperatura od srede u postepenom porastu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jogogo

    21. avgust 2016 | 13:18

    Количина падавина се у задње време мери у мм по 3,6,9 часова!Тако кад хоће помпезно да најаве катаклизму напишу 20мм/3х а то је мало јачи пљусак!

  • ana

    21. avgust 2016 | 13:28

    kakv bre uzas poludeli ste od sala Duvime mame ubacenog u Duvino pedu . Ovo je moć prirode za koje virtuelni svte iz orman i telefona ne znana.Normalan svet uziva u moci prirode jer je i sam deo nje.

  • Kisa

    21. avgust 2016 | 18:31

    Nije vise nista kao nekad.Nema kisice ljetne, vec katastrofalno nevreme, zime nema sa padavinama normalnim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA