≫ 

FILMSKA JURNJAVA: Procureo snimak divljanja "novosadskog fantoma" na ulicama usred bela dana! (VIDEO)

Novosađanin (33), bez vozačke dozvole, divljao ulicama u crnom BMW

  • 31

Novosadska policija privela je u nedelju, 21. avgusta vozača crnog BMW koji je u subotu snimljen kako divljački "driftuje" ulicama Novog Sada

AUTOMOBIL SE PREVRNUO NA KROV KOD NIŠA: Ima povređenih!

U pitanju je 33-godišnji Novosađanin, koji nema položen vozački ispit, a policija dovela, uz odgovarajuću prekršajnu prijavu, kod nadležnog sudije, javlja 021.rs.

Prekršajni sud u Novom Sadu mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 30 dana, novčanu kaznu u iznosu od 100.000 dinara i zaštitnu meru zabrane upravljanja motornim vozilima "B" kategorije u trajanju od jedne godine.

Kako je 021 ranije izvestio, crni BMW u subotu je snimljen kako divljački vozi posred Bulevara patrijarha Pavla, tokom perioda dana kada je ova ulica bila puna pešaka i drugih vozila.

Za ovaj slučaj neodgovorne vožnje saznali smo od sugrađana, a na snimku koji je objavila stranica "Uživo sa novosadskih ulica" može se videti kako BMW divlja dok druga vozila stoje i čekaju da se "predstava" završi. Isti crni BMW viđen je potom na Telepu u Kotorskoj ulici, a zatim i u Feješ Klare.

Prema rečima očevidaca, uleteo je između gradskog autobusa i automobila koji je dolazio iz suprotnog smera i umalo izbegao sudar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    22. avgust 2016 | 13:51

    To je lepo! Treba više takvih da vode ovu zemlju. Tko im kriv što se nađu poštenom čoveku na putu!? Ne umeju da voze i ugrožavaju svesnog čoveka!

  • .....

    22. avgust 2016 | 13:00

    AAAAAAHHAAAAAAAA, Srbija, čoveku koji NEMA položem vozački i NEMA vozačku dozvolu, zabranjena vožnja na godinu dana....!!! Da li OVO ima još negde....?!?!? Sudije napišite neku ako imate savest!

  • xxx

    22. avgust 2016 | 13:22

    Kako bi mu prijalo,rucno branje kukuruza...hhahahahahahaahah!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA