Uhapšen narko-diler u Novom Sadu: U kući pronađeno 400 grama heroina!

U kući dilera pronađeno je i više različitih predmeta za koje se sumnja da su ukradeni na području Novog Sada i Sremske Mitrovice

  • 1

Policija je uhapsila dilera narkotika D.V (45) u čijoj kući je pronađeno 400 grama heroina, saopšteno je iz novosadske Policijske uprave.

Kada su policajci otvorili GEPEK SIVOG MERCEDESA, nisu ni slutili da će unutra videti - OVO! (FOTO)

Policajci iz Beočina i Rume pretresli su kuću osumnjičenog u kojoj su, osim heroina, pronašli određenu količinu amfetamina, kao i više hiljada dinara.

U kući dilera pronađeno je i više različitih predmeta za koje se sumnja da su ukradeni na području Novog Sada i Sremske Mitrovice.

Uhapšeni će biti priveden nadležnom tužilaštvu uz krivičnu prijavu, koja ga tereti za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u vojvođanskoj opštini Bečej zaplijenila 53 stabljike kanabisa i manju količinu marihuane koju je pronašla tokom pregleda dvorišta kuće žitelja obližnjeg mjesta Bačko Gradište, saopštila je Policijska uprava Novog Sada.

Protiv osumnjičenog će biti podnesena krivična prijava zbog neovlašćene poizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    25. avgust 2016 | 13:25

    Dajte molim vas, ne hapsite ovu sicu nego njihove sefove!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA