U UŽICU ZAPLENJENO VIŠE OD 10 KILOGRAMA MARIHUANE: Uhapšen I.G. zbog proizvodnje i prodaje opojnih droga i oružja (FOTO)

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati

  • 3

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova zaplenili su više od 10 kilograma marihuane i uhapsili I. G. (36) iz Užica zbog sumnje da je počinio krivična dela neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.

Policija je zasad marihuane pronašla u dvorištu vikendice, koju koristi osumnjičeni.

GAJIO MARIHUANU PA ZAVRŠIO NA SUDU: Ovaj deka ima ozbiljno opravdanje zašto je to uradio! (FOTO)

Zaplenjeno je oko osam i po kilograma stabljika konoplje, oko 900 grama poluosušene stabljike marihuane, 800 grama suve marihuane, 896 semenki tog narkotika, oko četiri grama heroina, pištolj za koji osumnjičeni nije posedovao dozvolu i 83 metka raznog kalibra.

Foto: Promo Foto: Promo

Oduzete su i plastične mreže za sušenje marihuane i vaga za precizno merenje.

Kad su srpski policajci OTVORILI FIRŽIDER KRIMINALCA IZ UBA, nisu mogli da veruju šta su pronašli unutra!

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Užicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MILICA

    24. avgust 2016 | 19:31

    Dosta više neću imati gde trave da kupim kad dodjem

  • The Spatula

    24. avgust 2016 | 20:55

    Bas cudno... Nemoguce je to u Uzicu :D

  • Broj Jedan

    25. avgust 2016 | 13:15

    ma divno a oni sto prodaju heroin , ima ih na svakom cosku, njih niko ne dira.. ili ne sme da ih dira... heroin mozete da nadjete na svakom metru a konoplja ni za lek... pa zapitajte se malo zasto je to tako, zasto trava,od koje niko nikad nije umro, koja leci rak, nema nigde , a heroin, koji je cista smrt ima na svakom koraku.. ne treba da budete genije pa da vam bude jasno zasto je to tako, dok pola planete legalizuje travu, kod nas si kriminalac ako samo pusis travu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA