≫ 

HTEO JE SAMO DA ZARADI KOJI DINAR POD STARE DANE: Ispovest žene taksiste koji je pretučen zbog 180 dinara

Đukićeve kolege objašnjavaju da je on imao probleme sa srcem i pritiskom, te ga je mušterija sa par udaraca dovela u stanje tolikog stresa da je umro za volanom

  • 2

Taksista kragujevačkog Mega taksija, Branislav Đukić Đuka (66), metalac u penziji, preminuo je sinoć za volanom svog auta, posle svađe sa mušterijom zbog računa za vožnju koji je iznosio manje od 200 dinara. Policija je uhapsila N.D. (34) iz Kragujevca zbog sumnje da je Đukiću naneo kobne udarce zbog kojih je preminuo. Očajna porodica taksiste kaže da su za smrt saznali sa radija.

Đukićeve kolege objašnjavaju da je on imao probleme sa srcem i pritiskom, te ga je mušterija sa par udaraca verovatno dovela u stanje tolikog stresa da je umro za volanom za kojim je pokušavao da zaradi za život.

TUGA: Ovo je taksista koji je krvnički ubijen zbog 180 dinara! (FOTO)

- On je sinoć oko 22 sata na stajalištu primio mušteriju i zaputio se na adresu u Ulicu Jovana Ristića u naselju Bresnica. Priča se da je mušterija, muškarac, hteo da izađe malo pre date adrese i da zapravo nije ni imao para da plati. Naravno da ga je Đuka napao, ali verbalno, pa niko se na to ne bi nasmejao. Muškarac ga je, kako smo čuli, nekoliko puta udario pesnicom u glavu i pobegao iz taksija. Đuka je krenuo za njim, ali mu se slošilo. Vratio se u auto i dok se polukružno okretao da se vrati na taksi stanicu, pozlilo mu je. Nije uspeo da stane, udario je u obližnju kafanu i umro za volanom - kaže Dejan, Đukićev kolega.

Foto: Telegraf/Privatna arhiva Foto: Telegraf/Privatna arhiva

Telo taksiste pronašla je prolaznica i ona je pozvala policiju oko 22.10 sati. Kragujevačka policija ubrzo je privela osumnjičenog N.D. (34). Još uvek nije jasno kako će biti kvalifikovano krivično delo, odnosno da li je reč o ubistvu.

HOROR USRED SRBIJE: Krvnički ubijen taksista zbog 180 dinara!

Marija Đukić, Branislavljeva supruga, kaže da je jutros na radiju saznala da je možda izgubila muža.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Branislav je trebalo jutros u šest sati da završi smenu i dođe kući. Nije ga bilo. Počela sam da ga zovem na mobilni, nije se javljao. Nadala sam se da je ostavio telefon u autu, negde izašao iz kola. Očekivala sam ga da stigne svakog trenutka kada sam čula na radiju vest da je ubijen taksista Mega taksija. Prijatelj mi je javio da je Branislavljev auto ispred zgrade MUP-a. Hitna pomoć me pozvala da dođem jer moj muž nije dobro. A samo je hteo da zaradi koji dinar pod stare dane - kaže očajna žena.

Đukićeve kolege objašnjavaju da su iz policije čuli da je napadač sitan muškarac, nesposoban nekoga da ubije pesnicama, te da je taksistu glave koštao napad koji mu je naneo veliki stres. Srce bivšeg metalca nije izdržalo.

Branislav Đukić radio je u Zastavinoj kovačnici, kao rukovodilac ekonomike. Odatle se i penzionisao, a firma je otišla pod stečaj. Taksirajući je pokušao da "pojača" kućni bužet, kao i mnogo Zastavinih penzionera u Kragujevcu. Za volanom je i izdahnuo. Za sobom je ostavio suprugu i ćerku.

(Marija Raca)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B.Blue

    25. avgust 2016 | 15:28

    Jadan covek. Dusa me boli :-(

  • Ona

    27. avgust 2016 | 17:20

    Problemi sa srcem i pritiskom!!!!!!covek nije za ovaj posao bio sigurno...inace je stres voziti i biti u saobracaju a sta reci tek za ovog coveka???svi mi uglavnom radimo nenonarmolno i po previse sati i razne poslove a da li smo sposobni o tome ni ne mislimo...po meni ovo je bio stres i karma i to je to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA